Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Melyik bébiétel (márka) a...

Melyik bébiétel (márka) a legegészségesebb?

Figyelt kérdés
szinezék nélküli, tartósítószer mentes, minimális cukor...
2011. jan. 4. 17:00
 1/7 anonim ***** válasza:
49%
Ilyen nincsen hidd el...tudom sokan le fognak pontozni de én nem vagyok a bébiétel hive.
2011. jan. 4. 17:16
 2/7 A kérdező kommentje:
biztosan igazad van, én is magam készítem az ételét. Csak gondoltam, bespájzolok egy pár üveg készételt is, pl. amikor nagyi vigyáz a babára, vagy elutazunk...
2011. jan. 4. 17:24
 3/7 anonim ***** válasza:

Szia! Én is mindíg magam főzök de néha elkerülhetetlen volt,hogy vegyek 1-1 üveggel.Pl. ha mentünk valahova vagy télen mikor a friss gyümikből kicsi a választék.Akkor üveges gyümikkel szélesítettem ki a skálát.

No de,hogy a kérdésedre is válaszoljak én Kecskeméti vagy Univer termékeket vettem.Nem tudom nekem szimpibbek a magyar termékek és az áruk is jobb mint pl. egy Hipp-nek.

2011. jan. 4. 17:28
 4/7 anonim ***** válasza:
Én a Hippet és a Kecskemétit szerettem,néha Univert.
2011. jan. 4. 17:36
 5/7 anonim ***** válasza:
Én csak Hippet!Max Univer!Kecskemétiben sok cukor van:(Pedig olyan jó ízűek vannak .
2011. jan. 4. 17:38
 6/7 anonim ***** válasza:
Hipp és Univer nem tartalmaz hozzáadott cukrot, HIpp bio is, az Univer-re rá van írva, hogy melyik a bio.
2011. jan. 4. 17:39
 7/7 anonim ***** válasza:
Univer és Hipp
2011. jan. 5. 07:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!