Melyik bébiétel (márka) a legegészségesebb?
Figyelt kérdés
szinezék nélküli, tartósítószer mentes, minimális cukor...2011. jan. 4. 17:00
1/7 anonim válasza:
Ilyen nincsen hidd el...tudom sokan le fognak pontozni de én nem vagyok a bébiétel hive.
2/7 A kérdező kommentje:
biztosan igazad van, én is magam készítem az ételét. Csak gondoltam, bespájzolok egy pár üveg készételt is, pl. amikor nagyi vigyáz a babára, vagy elutazunk...
2011. jan. 4. 17:24
3/7 anonim válasza:
Szia! Én is mindíg magam főzök de néha elkerülhetetlen volt,hogy vegyek 1-1 üveggel.Pl. ha mentünk valahova vagy télen mikor a friss gyümikből kicsi a választék.Akkor üveges gyümikkel szélesítettem ki a skálát.
No de,hogy a kérdésedre is válaszoljak én Kecskeméti vagy Univer termékeket vettem.Nem tudom nekem szimpibbek a magyar termékek és az áruk is jobb mint pl. egy Hipp-nek.
4/7 anonim válasza:
Én a Hippet és a Kecskemétit szerettem,néha Univert.
5/7 anonim válasza:
Én csak Hippet!Max Univer!Kecskemétiben sok cukor van:(Pedig olyan jó ízűek vannak .
6/7 anonim válasza:
Hipp és Univer nem tartalmaz hozzáadott cukrot, HIpp bio is, az Univer-re rá van írva, hogy melyik a bio.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!