Mit javasoltok felső légúti betegségre 3 évesnek és 11 hónaposnak?
Figyelt kérdés
Taknyosak, trüszkölnek, a pici kicsit köhög is és persze nyűgösek. A 11 hónapost tegnap elvittem az ügyeletre, mert 1 napja 38,5C volt a láza, de szinte hülyének néztek, hogy minek viszem oda, ez csak nátha... Szóval maradt a Sinupret csepp, orrcsepp, és lázra a Nurofen szirup + orrszívás egész nap. A 3 évesnek nem lehet esetleg valami mást is adni? Annyira nyűglődik szegény, azt mondja fáj a torka is. Torokfertőtlenítő? Vagy olyan mint felnőtteknek a Coldrex? Én Echinacea szirupot iszok, mert persze én is elkaptam. Ezt nem szabad gyerekeknek adni. Ti mit használtok? Nagyon sok a megbetegedés nálunk:(2012. szept. 16. 11:08
1/7 anonim válasza:
Nővérem fia is beteg volt, meg úgy általában bejött az ősz a hirtelen időjárás változás miatt sokan betegedtek meg :(
Én Panadol baby-t tudnék ajánlani, mert unokaöcsém azt kapott lázcsillapításra, és ugyanez a Sinupret csepp :(
Plusz ha megisszák a törpik akkor gyerek Neocitran.
2/7 anonim válasza:
Köhögnek is? Arra nekünk a lándzsás utifű jött be.
3/7 TKI Ibolya válasza:
A rendes gyerek orvosotokat!
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Nem köhögnek még, csak a torkukra lefolyó váladéktól.
Holnap végre hétfő és viszem őket a saját gyerekorvosunkhoz.
2012. szept. 16. 13:23
5/7 anonim válasza:
Torokfertőtlenítőt mi Tantum Verde sprayt használunk, nagyon jó. Calcimuskot is mindig adok nekik iylenkor pár napig, és emelt adagban C vitamint.
6/7 anonim válasza:
A hátracsorgó váladék könnyen okoz tüszős mandulagyulladást!
7/7 anonim válasza:
Azóta már biztos voltatok dokinál, de azért leírom, hogy mi hogy jártunk. a mi gyerekdokink elég régimódi (de azért szeretjük) és ő mindig csak a c- vitamint, calcimuscot, lándzsás utifű köptetőt mondja. De egyik náthából a másikba estünk a 2 gyerekemmel (2 és 5 évesek), ezért kértem egy beutalót az allergológiára, hogy kivizsgálják a kicsit. Végülis allegiája nincs, de javasoltak egy csomó vény nélkül kapható szert, amire addig sajnáltam a pénzt. De akkor megvettem: köptetőnek ACC 100, Tantum verde spray a torokra, Sterimar orrspray orrszívás előtt, Nasivin sanft orrszívás után és mellé a Calcimusc. Ezek mostmár mindig vannak itthon, mert egyszerűen pótolhatatlanok nátha esetén. Hétvégén is elő lehet venni, amíg dokihoz nem kerülünk és olyan jól ki lehet kúrálni a gyereket, hogy aztán nem esik vissza 1 hét múlva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!