Egy 3 éves (najó csak áprilisban lesz 3) kicsi lánynak milyen ágyat javasoltok ami mellé oda tud mellé a szülő feküdni?
vegyél egy 90*200 -as ágyat, és vegyél hozzá egy leesésgátlót.
a kiegészítőktől meg lehet csajos. ágytakaró, baldahin, stb
ja, és mi az hogy odahörcsizik???
szia, a lányom 2 éves, és ilyenje van.
Ez 80x160cm-es fekvőfelületű, és ha felhúzom a térdem, én is oda tudok kényelmesen férni mellé, már volt, hogy altattam, és én is elaludtam vele ott. :-))
A leeséségátlóról semmiképp sztem ne mondjatok le, mert nekem még így is oda kell tegyek egy széket a nyíláshoz, mert volt hogy kicsúszott, pedig már 1 méter magas, tehát kb mint egy 3 éves, úgyhogy biztos nektek is jó az ha van...
Én nem kérdeztem meg, hogy tetszik-e neki, mert még csak akkor 20 hós volt talán, épp hogy elkezdett beszélni, sztem Ti se csináljatok belőle nagy ügyet, ha látja, hogy nektek tetszik, akkor ő is büszke lesz rá, de nekünk volt kb 3 nap, hogy kicsit be volt rezelve, de utána már simán egyedül elaludt benne.
leesésgátlósba is befér szülő, a miénk 70x160-as,én 8hós terhes vagyok de beférek-néha!!-mert nem vagyok híve az együtt alvásnak,de ha beteg akkor mellébújok
off de az elég baj h nem beszél még,voltatok dokinál?
on: ikeában nagyon szépek vannak,még szebb ágyneműkkel,baldachinnal,azokból biztos tud választani
Odahörcsizik: odabujik,hörcsög módjára...Nem tudom megfogalmazni pontosan
3 csak áprilisban lesz,mond dolgokat de nem úgy mint egy nagyobb.. Apa,anya,tütü,jeje,pijos(piros)
Van egy ágyunk,egy személyes kanapé akkor azt mondjátok azt varézsoljuk csajossá?
Kedves 2.!Áprilisban lesz csak 3 éves,ergo még 2.5 éves SINCS!
Kérdezőnek:szerintem is 90x200-as,ha lehet magasított oldalú,ahol van egy kis lejáró(a fiamnak ilyen van,így értettem a magasított oldalt: [link] írd,hogy 3 éves,mert attól még nagyon nagyon messze van.
sztem a csajossá varázslás klassz ötlet. leesésgátlót vegyetek hozzá-olyat amit a szivacsos rész alá lehet dugni- és én a minap néztem ki a lányomnak a jysk-ben rózsaszín baldachint,királylányos párnákkal,takaróval
párna korona és szív alakú van rózsaszín és van takaró is de neten nincs fenn
leesésgátló: [link]
Nekünk ilyen van: [link]
2. szülinapjára kapta, mondjuk ő ott volt velünk a boltban, hogy tetszik-e, már ott rá is feküdt, kipróbálta. :) 140-es hosszúsággal raktuk be a szobájába, ha felhúztam a lábaim, simán elfértem mellette. Most már 37 hetes terhes vagyok, kihúztuk egészen 180 cm-re, mert összehajtogatott lábbal már kényelmetlen feküdni mellette, de mivel 80 cm széles, így elférünk egymás mellett. Ha nagy lesz, akkor majd levesszük a leesésgátlót. Mi autós matricákat ragasztottunk rá, hogy fiús legyen. De a kiegészítőkkel simán csajossá tehető, ha olyan ágyneműt vesztek neki, esetleg díszpárnát de szerintem még baldachint is lehet felé varázsolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!