Van olyan Anyuka aki vár a kicsi 4 éves koráig az ovikezdéssel? Vagy esetleg az első évben,3 évesen még nem rendszeresen járatja, csak 4 éves korától rendesen?
Figyelt kérdés
Ha igen, miért döntött így?
Vagy lehet egyáltalán választani, dönteni?
Köszönöm!
2012. aug. 19. 13:51
1/3 anonim válasza:
Egy hónap múlva lesz három a fiam, de nem fogom beíratni. Itthon vagyok a kisebbikkel (8,5 hónapos). Egyrészt nem is teljesen szobatiszta, a kakival gondjaink vannak, másrészt az óvónők egész nap csak kiabálnak a gyerekekkel, meg káromkodnak előttük. Ezt meg még ráér eltanulni. (falu, nincs másik óvoda)
2/3 anonim válasza:
A lányom novemberben lesz 4 éves, most kezdi az ovit szeptemberben.
Azért nem ment 3 évesen, mert itthon vagyok a kistesóval, és nem akartam, hogy már a pici pár hónapos korától elkapja az ovis betegségeket, a kicsi amúgy is beteges.
Így most megyünk nemsokára.:)
Nálunk nem lehet csak úgy hébe-hóba járatni, vagyis persze, lehet, de nem örülnek neki.
Így mástól veszed el a helyet.
3/3 A kérdező kommentje:
Értem köszönöm!
És olyan is van(lehet?), hogy nincs kistesó és mégis vártok?
2012. aug. 20. 12:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!