35 hetes vagyok, és mindenki azzal piszkál, hogy kicsi a pocakom.104 cm az átmérője. Ugye a baba azért nő rendesen?
36+4 vagyok ma és 94 a poci:)
Hétfőn voltam uh-on,a bébit
2700gr-ra saccolták.
Persze h nő rendesen!!!
kisebb pocakból is tündéri, egészséges babák születnek. tiéddel is rendben van minden :)
egyébként nekem meg mindenki azt mondta, hogy tuti ketten vannak...amikor már 20x hallottam, unalmas volt :S
Ha az orvosod nem aggódik, akkor ne a külsősökre hallgass.
39 hetes vagyok. A méhem mérete alapján azt becsülik, hogy ha esetleg túlhordom a bébit, akkor 4500g körüli lesz.
Ennek ellenére valahogy az alkatom miatt nem tűnök túl nagynak. Illetve ez is változó. Van aki azt mondja, de nagy a pocakod. Míg a többség azt mondja, milyen szép "rendezett" vagyok, milyen pici a pocakom ahoz képest, hogy most már akármikor jöhet a baba.
Szóval nálam az alkat és az öltözködés nagyon befolyásolja az emberek véleményét. (általában ugyanazok a ruhák mutatnak nagynak és csak bizonyos ruhák mutatnak kicsinek.)
Nekem azt mondta a doki, hogy ha aggódni fog, hogy olyan nagy lesz a baba, hogy nem tudom megszülni, akkor csinálnak egy uh-t, hogy jobban lássák a helyzetet. Tehát nálam nem attól félnek, hogy túl kicsi. :-) (külföldön élek, itt nincs 20. hét után uh csak ha valamire külön kíváncsiak, mert baj van)
Szóval ne aggódj azon amit az emberek mondanak. A dokid biztos mondaná, ha baj van.
Szia
Én 107-es pocival mentem szülni 39hét 4 naposan és 3350g 54 cm lett a lányom
Sokan azt hitték hogy még csak az 5-6 hónapnál járhatok de azt hozzá teszem hogy magas vagyok
A pocak mérete attól is függ hogyan helyezkedik el a babád hol tapad a méhlepény meg sok mástól is ,ha széles a csípőd
attól is kicsit széjjel terül a poci ,de mit számít a méret
lesz egy gyönyörű egészséges kisbabád:D!
A baba pedig nő rendesen!!!!További Boldog babavárást! szia
A pocak nagyságának semmi köze a baba nagyságához.Ugyanúgy mint a nagy cicinek a szoptatáshoz.Én most vagyok a 27 hét elején most 104 a hasam ,akkor én már egy bölcsiset fogok szülni?!:):):9
nahhh ezen ne izgulj,ha az ultrahangon a baba méretei megfelelőek a korának,akkor ne foglalkozz semmi mással ,a piszkálódók meg nézzenek valami sorozatot a tévében és azt elemezzék,ne téged.
jó egészséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!