Oviba kinti cipőnek milyet javasoltok?
Tök mindegy milyen, de zárt legyen. Ha véletlen eső után mennek ki ne ázzon át a zokni, vagy ha homokoznak ne legyen tele a talpa-zoknia homokkal ha szandiba van.
A drága cipőt is ugyan úgy szétnyűvik mint az olcsóbb kategóriát. A Szamosnak is lekopik az orra a motorozástól :)
Szerintem az oviba vegyél neki valami zárt olcsóbb kiscipőt, otthonra meg megjelenni valami szép kis csinos bőrt.
Én gyerekemnek is csak egy téli és egy őszi cipője volt, és én is féltem, hogy tönkre fogja tenni az oviban. Hát képzeld el, hogy ott pont nem lett semmi baja, mint annál inkább a játszótéren, amikor velem volt lent. Az oviban csak futkosnak, homokoznak, mászókáznak, labdáznak, ilyesmi. A játszótéren meg biciklizik, motorozik, és ezek sokkal jobban koptatják a cipőt. Az oviban kint vannak napi 1 órát, velem meg sokkal többet, ez is számít.
Úgyhogy hiába paráztam a cipői miatt, semmi bajuk nem lett az oviban. Most mondjuk két cipője van őszre, egy sima sportcipő és egy kis bőrcipő (olyan balerinaféleség), télre pedig lesz egy darab bakancsa van (ő nem szereti a csizmát).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!