24 éves fiatal fiú vagyok és nem olyrég vettem észre hogy nő a hasam, pedig vékony vagyok nagyon is mondhatni nem is izmos a felső testem sem és a kezeim is vékonyak mi lehet a baj? Esetleg mit javasoltok
Figyelt kérdés
2009. dec. 20. 23:41
1/6 anonim válasza:
Hanyadik hónapban vagy?:XD
Pl. ha sok sört iszol attól is ereszthetsz pocakot...
2/6 anonim válasza:
A sok sör, a mekis kaja, meg a többi egészségtelen szemét, az a hozzád hasonló alkatú embereknél mind a hasra rakódik, ez okozza a az idős sovány bácsiknál az eszméletlenül csúnya pocakosodást. (Ők tényleg úgy néznek ki, mint akik terhesek.)
Csökkentsd a sör valamint az ipari szemét bevitelét, és kezdj el sportolni.
3/6 A kérdező kommentje:
épp ez a poén hogy nem is iszok sört ső alkoholt sem csak ritkán , meg még dohányzom is :S
2009. dec. 20. 23:50
4/6 A kérdező kommentje:
sajnos sportra nincsen lehetőségem de akkor ha beszerzek 1kondigépet az kezdésnek jó? egyébként nem nagyon eszek gyorséttermi kaját sem a táplálkozésom mondjuk nem rendszerü :( nagyon zsirosat sem eszem :S
2009. dec. 20. 23:53
5/6 anonim válasza:
ésaz mindig nagy? úgyértem a nap minden percében? vagy van h lapos és mondjuk később lesz nagy?
6/6 A kérdező kommentje:
mindig nagy :S
2009. dec. 21. 12:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!