Mit vegyek karácsonyra, szülinapra a gyermekeimnek? Olcsó, de hasznos meglepetést szeretnék nekik, sajnos ki van számolva minden fillérünk.
3 gyermekünk van, 11-13-16 évesek. November-december tele van szülinappal és itt a karácsony is nemsokára. Anyagilag nagyon rosszul állunk, nekem sajnos nincs munkám, a lakásunk lassan elúszik mert a hitelt nem tudjuk fizetni. Nagyon rossz ez így és fáj a szívem értük. Én is szegény családban nőttem fel, azt hittem az Én gyermekeimnek meg tudom majd adni azt, amit Én sosem kaphattam meg. Sajnos ez nem jött össze, nyakunkon a végrehajtás lassan a svájci frankos hitelek miatt.
Valami olyan ajándék ötleteket írjatok, amit kevés pénzből,minimális összegből, vagy esetleg itthon elkészítve meg tudok oldani és hasznos is, szóval a játékokat kizárjuk.
Sajnos csak lányos ajándékötleteket tudok adni, de azért leírom őket.
11 évesnek: Lakatos emlékkönyv naplónak
13 évesnek: Több helyen pl. parkolókban szoktak lenni könyvleárazások (tavaly a tesco parkolójából vettem 200Ft-ért ifjúsági regényeket, mint Bűbájos boszorkák, HSM, H2O)
Ezt most nagyon tudom ajánlani, több, mint 80% kedvezmény van rá és tényleg jó könyv:
16 évesnek: Kozmetikumokból ajándékcsomag (Essence leárazásokon 2-300Ft-ért jó dolgokat lehet kapni, saját márkás termékek (DM-Balea) szintén jók és olcsók - tusfürdő 250ft és nagyon jó illatú
Karácsonyra társasjáték, amivel közösen is játszhatnak.
Előző vagyok. Tegnap láttam ezt a foglalkoztatót, szintén a TKK-nál, 100Ft-ért. Volt több nehézségi szinten, más-más mesékkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!