Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Tudnátok ötleteket adni?

Baranka kérdése:

Tudnátok ötleteket adni?

Figyelt kérdés
Kislányom karácsonykor lesz 17 hónapos. Neki szeretné ötleteket kérni ajándék gyanánt. Valami hasznos és fejlesztő játékra gondoltam neki. Tippeket tudtok adni? Bármilyen ötletet szívesen veszek.

2012. nov. 16. 07:53
 1/4 anonim ***** válasza:

Nekem 19 hónapos volt tavaly Karácsonykor a Fiam.

Kezdő Lego Duplo készletet kapott, illetve rengeteg mindent vettem neki a Fakopáncsba.

Itt a honlapjuk, nézz körül:

[link]

Ha esetleg úgy döntesz,hogy innen is vásárolnál és van rá módod,akkor menj el személyesen. Az eladók nagyon készségesek,és hozzáértők. Nagyon szupi dolgokat ajánlottak,és minddel szívesen játszott a fiam.

Illetve vettem neki FP formabedobókat, azt is előszeretettel használta. :)

2012. nov. 16. 09:03
 2/4 anonim ***** válasza:

[link]

Kisfiamnak az autós van meg, nagyon szereti.

2012. nov. 16. 10:02
 3/4 anonim ***** válasza:

Nekem is 19 hónapos volt tavaly a fiam. Bár sok fiús játékot kapott (pl duplo autót), de volt pár olyan is közte, ami lánynak is jó lehet. Mágneses rajztábla, gyurma, formázóeszközökkel, meséskönyvek (pl. Téli böngésző) Ennyi idősen a kislányok és kisfiúk is imádják a kis összecsukható babakocsit tologatni (ha esetleg még nincs).

De dulo-ból is lehet már válogatni! Esetleg piciknek való kirakó.

2012. nov. 16. 15:02
 4/4 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, bocs "duplo-ból"!
2012. nov. 16. 15:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!