Tudnátok adni ötleteket a meghízás ellen?
Tudod a hízás nagyban a génektől is függ. Bár ezt pont Én cáfolom meg :) Világ életemben hízékony voltam, eleve 10kiló plusszal kezdtem a terhességet.
A 25 ik hétig nagyon étvágytalan voltam, fél pirítósokat kellett magamba imádkozni. Le is adtam 5kilót. ( volt miből persze). Aztán megjött az étvágyam kb. a 24-28ik hét között, de ami az érdekes h az édességeket egyáltalán nem kívántam, pedig elötte édesszájú voltam. Oké, mikor volt itthon süti ettem belőle, csak nem vettem direkt se csokit se chipszet- Én tudatosan száműztem ezeket :)
Aztán szerencsémre jött a nyár, és rengeteg gyümölcsöt ettem, nasi helyett is- sokkal jobb volt.
Most vagyok 35 hetes, és mostanra szedtem vissza kb. 4kilót, most vagyok annyi mint amivel kezdtem.
Oké, nálam tudatos volt. Tudtam h nem hízhatok sokat , a magam és a baba egészsége miatt sem. De meg tudtam állni a nagy zabálásokat, és nekem volt a legfurcsább.
Én azt tanácsolom ha nagyon nassolhatnék jön rád, akkor egyél műzlit joghurttal vagy ilyesmi. Én ezt csináltam. Vagy gyümölcsöt, ilyesmit. Sokszor az embernek csak a mozdulat meg a rágás hiányzik :) Vettem is itthonra puffasztott rizst magamnak, mert a tv elött inkább azt ettem. Száraz fájdalom, de legalább az érzés h rágok megvolt :)
Egyébként meg ne parázd túl, ha nem kezdtél hű de nagy súllyal akkor nincs min aggódnod.
35hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!