27-es: ebbe miért kellett belekötni? Nyilván én sem óránként telefonálok, hanem mondjuk ha a lányom anyósomnál van, akkor ebéd után felhívjuk őket, hogy mi újság. Ettől függetlenül én is ki tudok kapcsolódni és ez úgy is megy, hogy közben sokszor gondolok a lányomra. És azt hiszem teljesen egyértelmű (nem is lehet más), én is csak olyanra hagyom a gyerekem, akiben maximálisan megbízom.
2012. szept. 28. 20:27
32/38 anonim válasza:
Én épp most vagyok túl ezen. Látogatóba mentem rég nem látott tesómhoz. Addig vagy apukával vagy nagyszülőkkel volt a kisfiam (16 hós). Nagyon kiegyensúlyozott gyerek, ezért is mertem elmenni. Sokat gondoltam rá, nagyon hiányzott és izgultam hogy hogy fogja viselni, de az ég adta világon semmi probléma nem volt. Késő este értem haza, úgyhogy csak reggel találkoztam vele az út után. Olyan volt mintha el sem mentem volna. Semmi furcsa nem volt a viselkedésében, teljesen természetesen ment minden tovább a megszokottak szerint.
Mindenki döntse el maga hogy mikor és mennyi időre megy el babája nélkül. Nagyban függ szerintem a kisgyerek lelkivilágától, és attól hogy akikre rá lesz bízva a gyerkőc, mennyire állnak közel hozzá.
2012. szept. 28. 22:22
33/38 anonim válasza:
Már ez a lepasszol szó is egy előítélet. Miért ne lenne normális? Ha nekem megadatna egy normális :) nagyszülő akkor biztos kérném a segítségét. 4,5 éves kisfiam még nem volt nélkülem pár óránál többet sehol, kivéve az ovi. Most 2 kislány cseperedik a pocakban, velük is csak magamra elsősorban no meg a férjemre számíthatok. Na ez a nem normális :D
2012. szept. 29. 10:01
34/38 anonim válasza:
Igen,én is normális dolognak tartom,ha volt már a nagyszülőkkel és el is van velük.
Nem egy pár hetes babáról van szó.
Amúgy sem árt,ha a szülőkön kívül mással is jól érzi magát egy gyermek,meg persze a nagyszülőnek is jó érzés ez,hisz unokázhat.
2012. szept. 29. 13:10
35/38 anonim válasza:
hát ,normális dolog,de ez rengeteg mindentől függ.függ tőled,hogy tudsz e pihenni ha ő nincs veled,függ ettől akire bízod,mennyire van jol el vele stb.az én véleményem az ,hogy én még bőven eltudok ilyen helyre menni ha már nagyok a gyerekek.tudtam mikor gyereket válaltam,hogy nem lesz könnyű és lemondással jár,számomra teljesen természetes,ha nyaralni megyünk az a gyerekkel van.úgyí fárasztobb,nehezebb de ezt válaltam,én nem tudnék se pihenni se szórakozni,de nem vagyok szuperanya,mert ha valakinek olyan a habitusa tegye meg.ettől ő még lehet jó anya és rossz is.nem ettől függ.nagyon hamar megnőnek és már nem kellünk nekik csak messziről én ezt az időt már átéltem,igy most inkább minden időt kihasználok amit csak tehetek.
2013. aug. 14. 20:58
36/38 anonim válasza:
Nekm 23 hönapos a kisebbik fiam a nagy7 éves most először mntem l 2 napra balcsira, komolyan mondom isteni volt feltöltődni, csak magamra figyelni... Barátnőkkel voltunk a gyerkőcök apával, a barátnőimnek is vannak gyerekeik. Nekem nem volt bűntudatom, de a 4 nap alatt már nagyon hiányoznának. A anagyikkal is jó a viszony a nagyfiam most jött haza az egyiktől 4 napot ott töltött nekem ebbe már szinte nem is volt beleszólásom, ő akart menni, a mamával lebeszélte, imádnak együtt lenni akkor miért ne engedném meg?
2013. aug. 14. 23:19
37/38 anonim válasza:
Utolsó vagyok nem 12 csak 2 napra mentem :)
2013. aug. 14. 23:20
38/38 anonim válasza:
Nem értem, miért NE lenne normális dolog, feltéve, hogy: a gyerek már nem szopik, ismeri és szereti a nagyszüleit és nem először alszik ott, a nagyszülők szellemileg és fizikailag megfelelő állapotban vannak. Ne magatokról beszéljetek, ne a szülő legyen már a szempont, hogy te szenvedsz-e a gyerek nélkül, számomra legalábbis nem ezt jelenti ez a kérdés, hanem azt, hogy a gyereknek lesz-e valami baja ettől: és nem, nem lesz semmi baja.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!