Normális dolog egy 1,5-2 éves gyereket nagyszülőhöz lepasszolni, hogy az anya külföldre mehessen kikapcsolódni?
Mindenki más. Én nem hagynám, de ha más igen, hát tessék.
Egyébként honnan látjátok ezt a pontozást? Hogy hányan pontoznak, kit és kicsoda?
5.vagyok!
ÉN SENKIT NEM PONTOZTAM LE!!!!!!!!!!!!NEM SZOKÁSOM ÉS NEM IS FOGOK SOHA,SZÁMOMRA MINDENKI VÁLASZA HASZNOS!KÁR,HOGY SOKAN NEM TUDJÁK,MIRE VALÓ EZ A PONTOZÓSDI,CSAK NYOMJÁK ÉSZNÉLKÜL...
én tudnám otthon hagyni,nekem az nem lenne kikapcsolódás...
akkor lehet inkább úgy szervezném a külföldi utat, hogy valaki jöjjön még,hogy azért néha lehessek a férjemmel kettesben.
De tényleg nem vagyunk egyformák...
Egy 5 hónapos és egy 2 éves azért nagyon nem ugyanaz a kategória, pl. azért is, mert az 5 hónaposok többsége még szopik (is), a 2 éves meg azért elég ritkán, de ez csak egy aspektus. Egy 2 éves sok esetben már bölcsibe jár, szóval nem napi 24 órában anyukával van.
Ha a nagyszülőkkel gyakran találkozik, szeretik egymást, nagyiék tudnak róla gondoskodni, elvállalják, stb., jó egészségi állapotban vannak, akkor szerintem is működőképes, és nem "lepasszolás", ha esetleg az anyuka is szeretne egy kicsit szusszanni, feltöltődni. Ha párkapcsolatban él, akkor gondolom, a férjével/barátjával megy, de ha egyedülálló, akkor is hadd' mozdulhasson már ki ő is pár napra. Gondolom nem havonta megy el több napra "kikapcsolódni".
Drágám! 2 éve a lakásunk 200m-es körzetében mozgok, reggel 7től este 9ig csak a gyerekemmel foglalkozok. Ne érts félre, imádom a fiam, de ha ilyen lehetőségem lenne "lepasszolnám" arra a pár napra.
Szóval, ha nem rendszeres, akkor igen.
Ha már máskor is aludt a nagyiknál, akkor igen!
Azért,mert a ember szülő, nyugodtan elmehet kikapcsolódni.
Imádom a gyerekem, visszük is szinte mindenhová, de nekem ne mondja senki,hogy gyerekkel nyaralni menni, az ugyanolyan kikapcsolódás!
4 nap nem a világ!
én személy szerint nem tudnám 4 napra nagyiknál hagyni, MIATTAM, de azt gondolom a gyerekemet már nem hatná meg ha nem látna 4 napig, ha közben nagyit nagyapát, dédit és a kedvenc kutyusát igen.
Nagyi tökéletesen el tudja látni, gond nélkül lefekteti, esetünkben működne a dolog, ha én belül nem szoronganék a hiányától.Szóval azt gondolom, igen, normális dolog lehet adott szituációban. 4 nap szerintem sem a világ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!