Normális dolog egy 1,5-2 éves gyereket nagyszülőhöz lepasszolni, hogy az anya külföldre mehessen kikapcsolódni?
"Nyilván minden anyuka aggódik ilyenkor és sokszor telefonálnak, illetve állandóan a gyerekükre gondolnak"
Én csak olyannal hagyom a gyerekem, akiben maximálisan megbízom. Viszont ha megbízom benne, akkor nincs miért aggódnom, mert tudom, hogy biztosan megoldja a helyzeteket, ha pedig tanácsra van szüksége, akkor majd felhív ő.
Anyósommal kicsi koruk óta vannak a gyerekek, fokozatosan, először csak párórára, aztán nappalra (délutáni ott alvással), aztán éjjelre is, és ha ez is megvolt, akkor 3 max. 4 napra simán rá hagyom őket.
Én épp azért tudok kikapcsolódni és "nem rájuk gondolni", mert tudom, hogy jó helyen vannak. Persze eszembe jutnak, meg előfordul, hogy a második napon már hiányoznak kicsit, de ez nem egyfajta görcsösség nálam, szóval én el tudok menni, épp októberben készülünk a férjemmel 3 napra elmenni, igaz a legkisebbet visszük, de amíg szopiznak, addig természetesen velünk a helyük, no meg egy pár hónapos nem sok vizet zavar. :o)
Szerintem is belefér. Az anya sem egy mártír robot, ha a 4 nap után frissen, kipihenten, feltöltődve jön vissza, akkor abból a gyerek is nyer.
Az a lényeg, hogy biztonságos, megbízható helyen legyen. Nálunk anyukámékban maximálisan meg lehet bízni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!