Akartok nevetni egy jót? Anya lettem! - 15+1 dolog, amit senki sem mesélt az anyaságról - Én magamra ismertem Olvassátok és derüljetek!
2009. okt. 20. 15:19
4/9 anonim válasza:
Mintha valaki leirta volna 1 napomat..:)) koszi, jot nevettem.
5/9 Bea24 válasza:
Ez tetszett! Mintha magamat hallanám. :)
6/9 anonim válasza:
Én is azt hittem, hogy rólam ír! Biztos bekamerázta a lakásunkat! :D
Bár van némi eltérés... lányom van! :D
8/9 anonim válasza:
Ez érdekes. Azt vártam, hogy majd én is magamra ismerek ebben a cikkben. De nem, én nem ezt élem meg. lehet velem van a baj...
9/9 fotucsok válasza:
Hát én sem ismertem magamra. Nem halmoztam fel pelust, nem vettem hőmérőt, hisz volt itthon higanyos és az tuti, moziba is elmegyek a barátnőmmel, hisz van apuka, aki másfél órát simán elvan, és 5 hós a kicsim, de megy a kis családunk kirándulni is... az meg, hogy a kicsi miatt más lesz a napirend, nekem természetes. Szóval szerintem ezt így is lehet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!