Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Anyukák! Lehet bajunk tőle,...

Anyukák! Lehet bajunk tőle, ti megennétek? És ami mégfontosabb 3 éves gyermeketeknek adnátok belőle?

Figyelt kérdés

Itt bőgök, mert sikeresen elszúrtam az ebédünket.

Húslevest készítettem a szokásos módon Zepter gyorsfőzőben.

Azonban most úgy határoztam tölteléket is teszek bele, mint ahogy édesanyám szokta (csakhát ugye ő hagyományosan főzi a húslevest)

A tölteléket csodálatosan annak rendje és módja szerint becsomagoltam folpackba és feltettem a szokásos módon főzni a levest.

Mikor levettem a fedőt meglepődve láttam, hogy a töltelékem egy nagy rakás szétázott valami lett, és a folpack sehol rajta.

Egy darabot szűrésnél megtaláltam, konkrétan ilyen kőkemény izé lett a folpackból, mint a műanyag.

Kérdés, hogy ti ennétek e ebből a leveskéből?

Gyereknek adnátok e belőle?

Lehet e bajunk a szó szerint belefőtt/szétfőtt folpacktól?

Dobjam ki az egészet?

2012. szept. 18. 09:47
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:

readme-nek szólt a 15:50es hozzászólásom.

Levestöltelék: [link]

2012. szept. 18. 15:51
 32/39 anonim ***** válasza:

Egyesek mintha nem is ebben az országban élnének...

Igen a tölteléket folpackba szokták csomagolni, minden rokonom ismerősöm, és én is így készítem, soha nem olvadt még el, szerintem az lehet a baj, hogy a Zepteres gyorsfőzőben másképp viselkedik a folpack. Így ne egyétek meg, de alapból nem kellene senkinek fújolni, mert tudtommal rengetegen így csinálják a tölteléket a levesbe

2012. szept. 19. 12:08
 33/39 anonim ***** válasza:

82%-os vagyok

Megkérdeztem nagyimat,járt-e már igy.

Szerinte ez a folpack teljes része volt:

"Egy darabot szűrésnél megtaláltam, konkrétan ilyen kőkemény izé lett a folpackból, mint a műanyag. "

Gyorsfőzőben nem ugy viselkedik mint a lassú tűzön fövő nem rotyogó levesben,annyi történt hogy összeugrott a folpack,megkeményedett, a tltelék szétfőtt.Kinézetre gusztustalan,de minőségre nem lehetett baja. (bár már kidobtad,nagyim szerint legközelebb kiszeded a hust,zöldségeket,levest leszűröd,teszel bele másik tölteléket és normális fazékban nem lesz baja)

2012. szept. 19. 12:14
 34/39 anonim ***** válasza:

Mi mondjuk nem szoktunk levesbe tölteléket tenni, de anyukám bele szokott főzni karfiol, ami ugye teljesen szétfőnne benne, ezért káposzta, de inkább kelkáposzta nagy levelébe becsomagolja és egy cérnával megköti.

Csak azoknak írom, akik nem ragaszkodnak a műanyagevéshez.

2012. szept. 19. 13:11
 35/39 anonim ***** válasza:
100%
nem olvastam végig,csak a 2. oldalig,és még egy borsodban(Miskolc) lakó anyuka,aki szintén átlátszó zacskóba/folpackba késziti a tölteléket :) És imádjuk,és élünk!És minden ismerős,rokon ugyanigy csinálja nálunk.
2012. szept. 19. 22:11
 36/39 anonim ***** válasza:
0%
Ismerek egy soroksári családot, egy vegyiüzem szájában laknak, végülis ők is élnek.
2012. szept. 20. 00:10
 37/39 anonim ***** válasza:

Kelkáposzta nagy levelébe szerintem nem maradna meg ez a fajta töltelék,több liszt kellene bele hogy ne follyon ki,úgy meg már kemény lenne

Mi a baj a folpackkal?

Sütőzacskóban sült hússal is baj van?

2012. szept. 20. 08:34
 38/39 anonim ***** válasza:

Még sosem jutott eszembe hogy mikróba, sütőbe, forró vizbe tegyek folpackot. A sütőzacskó egy speckó cucc a célra kialakitva, a folpack nem ilyen.

Aztán lehet van hőálló folpack, ezt nem tudom, de a kérdezőnél jól kivehetően nem ilyen, egy összeolvadt müanyagdarabot vett ki a levesböl ahogy leirta.

2012. szept. 20. 08:48
 39/39 anonim ***** válasza:
Sütőzacskót sem használok.
2012. szept. 20. 08:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!