Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Anyukák! Lehet bajunk tőle,...

Anyukák! Lehet bajunk tőle, ti megennétek? És ami mégfontosabb 3 éves gyermeketeknek adnátok belőle?

Figyelt kérdés

Itt bőgök, mert sikeresen elszúrtam az ebédünket.

Húslevest készítettem a szokásos módon Zepter gyorsfőzőben.

Azonban most úgy határoztam tölteléket is teszek bele, mint ahogy édesanyám szokta (csakhát ugye ő hagyományosan főzi a húslevest)

A tölteléket csodálatosan annak rendje és módja szerint becsomagoltam folpackba és feltettem a szokásos módon főzni a levest.

Mikor levettem a fedőt meglepődve láttam, hogy a töltelékem egy nagy rakás szétázott valami lett, és a folpack sehol rajta.

Egy darabot szűrésnél megtaláltam, konkrétan ilyen kőkemény izé lett a folpackból, mint a műanyag.

Kérdés, hogy ti ennétek e ebből a leveskéből?

Gyereknek adnátok e belőle?

Lehet e bajunk a szó szerint belefőtt/szétfőtt folpacktól?

Dobjam ki az egészet?

2012. szept. 18. 09:47
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én sajnos kidobnám, mert a folpack se felnőttnek, se a gyereknek nem jó! Biztos, hogy Anyukád hagyományos főzésnél folpackba szokta tenni a tölteléket? Én max.: konyharuhára szavaznék.

Üdv két gyermekes Anyuka.

2012. szept. 18. 09:51
 2/39 anonim ***** válasza:
100%
nem. Én fóliát egyébként sem használnék főzésre, ki tudja milyen anyag oldódik ki belőle a hő hatására, hiszen ez műanyag. Ne egyetek belőle!
2012. szept. 18. 09:52
 3/39 anonim ***** válasza:
71%
Nem a legegészségesebb megenni az olvasztott műanyagot.Semmi féleképpen nem ennék belőle,hogy a gyereknek is adjak belőle?Azt meg annyira sem.
2012. szept. 18. 09:53
 4/39 anonim ***** válasza:
100%
ki kell önteni az már ehettlen fözzél gyorsan valami egyzserü kaját gulyásleveset palacsinta
2012. szept. 18. 09:55
 5/39 anonim ***** válasza:
63%

Hát én bizony műanyagot semmilyen formában nem ennék, és a gyereknek sem adnék.

Nem vagyok egy finnyás fajta, de nekem ez a folpack főzés hagyományos módon is sok. Szerintem még akkor is kifőhet a rákkeltő anyag, gondolj csak a mostanában felismert BPA-ra, ami 40 fok felett oldódik a műanyagból.

Én kiönteném az egészet, főzz sajtos tésztát helyette.

Még annyit, én nem is hallottam erről a töltelékes levesről még soha.

6/39 anonim ***** válasza:
100%
Ne egyetek belőle! Dobd ki, tudom hogy ebbe a világba nehéz, de inkább minthogy baj legyen...
 7/39 anonim ***** válasza:
62%

"A tölteléket csodálatosan annak rendje és módja szerint becsomagoltam folpackba"

:-)

Ez ennek a rendje? Dobd ki a fenébe, nehogy megegyétek.

2012. szept. 18. 10:07
 8/39 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Szerintem is dobd ki az egészet, mert nem hiszem, hogy egészséges lenne a folpack "lé".

Én szoktam főzni, de erről a folpackos módszerről még nem hallottam. Biztos, hogy anyukád abba tekeri bele?

2012. szept. 18. 10:14
 9/39 anonim ***** válasza:
100%

Nem alufóliába tekeri anyukád?

Szerintem se egyétek meg.

2012. szept. 18. 10:18
 10/39 A kérdező kommentje:

Köszönöm. Igazatok van.

Igen! Felénk a lagzikban is így készítik.

Keressetek rág google-ban, hogy húslevesetöltelék.

Mégegyszer köszönöm a válaszokat, megerősítettetek abban, amit tudtam :(

2012. szept. 18. 10:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!