3,5 éves gyermeketeknek van szájszaga?
Figyelt kérdés
Minap vettem észre, annak ellenére hogy mossuk a fogát, szájszaga van.2012. júl. 18. 06:17
1/7 anonim válasza:
:DD
lehet a lepedéktol is,sok folyadékot adjatok neki.Vizet és ne cukros uditoket.
Fogmosás legyen alapos és hosszú.
2/7 anonim válasza:
hát szerintem mindenkinek van. Reggel-este fogmosás és igaz, amit az előző írt, sok folyadék. Én a melegben vettem észre a szagot. Ha kellemetlen szagot érzel, akkor lehet, rossz foga van vagy olyan kaját evett.
3/7 anonim válasza:
Enyémnek nincs. Pont ezt beszéltük a férjemmel, hogy ugyanazt eszi mint mi, mégis olyan finom a szája, soha nem büdös neki (eltekintve, ha fokhagymás kaját eszünk, de az más).
4/7 anonim válasza:
Nincs, pedig szoktam szagolgatni. A szájszag lehet egy rossz, vagy romlófélben lévő fogtól is, nézessétek meg egy dokival.
5/7 anonim válasza:
Enyémnek is van néha, pedig többször látta már fogorvos. Egyszerűen elszaporodnak a baktériumok a szájban két fogmosás között!
6/7 A kérdező kommentje:
Sokat iszik, nincs rossz foga, mindd szép egészséges fehér. Mossuk reggel este, de este fogmosás után mikor elalszik, akkor is érzem.
2012. júl. 18. 10:40
7/7 anonim válasza:
Nálunk is volt ilyen, férjem már hülyének nézett...
Vettünk egy elektromos fogkefét és azzal mossunk többnyire fogat, reggel és este fogkrémmel + minden étkezés után fogkrém nélkül és azóta nem érzem! Hozzáteszem, hogy kb azóta van, hogy egy nap 1x ihat higított gyümölcslevet és csak víz van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!