Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ti megveszitek 2-3 havonta a...

Ti megveszitek 2-3 havonta a Szamos, Supi, Salus és társai cipőmárkákat a gyermeketeknek?

Figyelt kérdés
Kinek van ezekre pénze...?

2012. júl. 17. 10:51
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
én neme veszek havonta két havonta cipöt szandált mikor kinövi akkor egy nagyobb beruházás uj cipő és ennyi de akkor minöségi gyógytalpbetétes bör cipő legyen
2012. júl. 17. 10:55
 2/15 anonim ***** válasza:
Salus a miénk
2012. júl. 17. 10:55
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

1!! db-ot igen. (SALUS-t, 7900 Ft, használtan a feléért el tudom adni, így máris nem kell annyit áldozni rá) Ha nem kezd el halmozni az ember, akkor jobban jár egy igazán jó cipővel, mint 10 ócskával.

Ha valamire, akkor erre hajlandó vagyok költeni.

2012. júl. 17. 10:56
 4/15 anonim ***** válasza:

Igen, mert nem szeretném, ha a fiam felnőttként kínlódna a lábával.

Szívesen veszek neki használt ruhát, soha nem voltak hiperszuper játékai, inkább praktikusak, de a lábbelire kényes vagyok.

2012. júl. 17. 10:58
 5/15 anonim ***** válasza:

Évente egy Salust szandált kap, ez a benti cipője, ez van rajta legtöbbet. Télre nem vettem már meg neki a Salust, mert a téli cipő keveset van az ember lábán, de ha lenne pénzem, megvenném. A tavaszi cipőt úgy szoktuk venni, hogy őszre még jó legyen. De szoktunk cipőt kapni ajándékba barátnőméktől, keszteszülőktől, azokat is hordjuk.

DE ha lenne sok pénzem, csak Salust adnék rá.

2012. júl. 17. 11:00
 6/15 anonim ***** válasza:
30%
Amikor egy gyerek volt, akkor megvettük neki a drága cipőt, de kettőnek már nem telik. A ruhán spóroltunk, volt 1-2 szép ruhája, a többi meg kínai, piacos. Aztán mikor tönkretette a drága cipőjét, még ki sem nőtte, mondtam neki, hogy kap egy olcsót, úgy kell neki. Azóta mindegyik olcsót kap.
2012. júl. 17. 11:06
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
2-3 havonta nem kell. Az én kislányom most 21 hónapos, a második Salus szandálját hordja. De én erre hajlandó vagyok áldozni, ha kell spórolni.
2012. júl. 17. 11:26
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Megveszem én is, bár nem 2-3 havonta, hanem legfeljebb félévente, vagyis, amikor kinövi. De azért egy-egy óvodai évet kibírnak kb. ezek a szandálok. Nálunk is ilyen a benti szandálja, mert sokat van abban, és ahogy előttem írták már, nem szeretném, hogy gondja legyen a silány cipők miatt.

Ha valamilyen lábfejdeformitás miatt megbomlik az ember testének a statikája, az mindenre kihat. Arról nem is beszélve, milyen csúnya egy gágogó lúdtalpas ember. :)

2012. júl. 17. 11:52
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Ha kinövi a lányom a méretet, én nem a következőt veszem, hanem az egyel nagyobbat, átugorva egy számot.

Nem túl nagy rá, és így nem kell 3 havonta újat venni.

Salus szandálja van, amikor vettem neki április május környékén, jó lett volna rá a 23-as, de 24-est vettem, és most éppen jó rá, a 23-as már kicsi lenne. Kb. fél évig jó így egy szandál, évente kettőt kell venni.

2012. júl. 17. 11:54
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Igen, megveszem.

Máshol kispórolom, pl vaterán veszek kabátot, nadrátok, pulcsit, mert az nem lényeges egészség szempontjából.

2012. júl. 17. 13:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!