Ti megveszitek 2-3 havonta a Szamos, Supi, Salus és társai cipőmárkákat a gyermeketeknek?
Igen, megveszem, szamost és salust, mikor melyik akciósabb. Ráadásul nekünk már több pár kell.
Bölcsibe bentinek, kintinek és itthonra is. Számold össze hány pár :) A lányom bokája nagyon bedől és ha nem akarom, hogy úgy járjon mint én akkor igenis ha kell zsíros kenyéren élek hetekig, hogy megvegyem neki. Nem iszunk, nem kávézunk, nem cigizünk. Spórolunk, sok kicsi sokra megy.
Ugyanis nekem is befelé dőlt kicsi korom óta, én nem lettem kezelve. 35 évesen deformált a bal lábam, várólistás vagyok műtéten, sánta vagyok, és fájdalomcsillapítókon élek.
Kösz....de ezt nem kívánom a lányomnak, csak hogy spóroljak ócska használt, vagy kínai lábbelikre.
Azért vannak kétségeim, mert az orvos csak a csípőjét nézte, azt nem is, hogy hogy jár. Ebből meg tudta állapítani, hogy bedől a bokája? A lapon sincs ilyesmi írva. Azt mondta, ha hordja, biztos nem lesz baj. De azt sem tudom, van-e esélyünk bajra, a családban soha senkinek sem volt, a környékünkön sem látok ilyen cipőkben gyerekeket... De ha ennyien mondjátok..
Csak nyárra kell egy 21-es szandál, egy 21-es zárt cipő, aztán jön a bölcsi, oda is kell, aztán új méret megint 3 pár... szóval kicsit prospektusszaga is volt ennek a szűrésnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!