Gyermeketeknek is rengeteg plüsse van? Kisfiamnak annyi van, hogy egy egész játéktartónyi tele van azokkal. (Ma át is mosom mindet. )
Figyelt kérdés
2012. júl. 16. 07:52
1/6 anonim válasza:
igen majdnem ugyanannyi mint neked
2/6 anonim válasza:
Az én fiamnak nem sok van, mert nem érdekli. Van egy óriás Micimackója (apámtól kapta Mikulásra), 2 plüss nyula (Snuffi nyuszi és Kockás fülű nyúl - utóbbi születése óta megvan neki) és 2 lova (egy pici horkoló ló és egy nagyobbacska sima). Az én plüsseimet szokta néha elhurcolászni (hamar megunja), nekem van vagy 50 db, most épp a Micimackóból Tigris a sláger nála.
3/6 anonim válasza:
Az én fiamnak pont 50 db van,most mostam ki őket és megszámoltam :-)
4/6 A kérdező kommentje:
akkor nem vagyok egyedül. Én nem számolta meg őket. Most mosom őket. Már a 2. adag megy. De lesz még egy adag, azok nagyobbak így lehet, hogy csak 2 adagba megy a gépbe:-)
2012. júl. 16. 10:39
5/6 anonim válasza:
A fiamnak nincs sok, amiket használ, azokkal alszik. Csak egy párat vettünk neki konkrétan, a többi még vagy az enyém volt, vagy még akkor vettem, mikor még ő nem volt meg (pl. Londonban eredeti disney boltban micimackót, fülest, most azokkal alszik) Játéknak nem használja, így mi nem is tartjuk elöl, csak azokat, amikkel alszik, az kb. 6 db.
6/6 anonim válasza:
Az én lányomnak is rengeteg van, pedig én alig vettem neki a 6 év alatt (max 5 db-ot) De volt, hogy 2 zsákkal küldött át a szomszéd néni, mert az unokájának már nem kell. Meg sokat kapott, amit keresztanyum varrt neki alkalmakra, vagy csak úgy. Még nem számoltam meg, mennyi van, 100 db biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!