Anyukák! Lehet bajunk tőle, ti megennétek? És ami mégfontosabb 3 éves gyermeketeknek adnátok belőle?
Itt bőgök, mert sikeresen elszúrtam az ebédünket.
Húslevest készítettem a szokásos módon Zepter gyorsfőzőben.
Azonban most úgy határoztam tölteléket is teszek bele, mint ahogy édesanyám szokta (csakhát ugye ő hagyományosan főzi a húslevest)
A tölteléket csodálatosan annak rendje és módja szerint becsomagoltam folpackba és feltettem a szokásos módon főzni a levest.
Mikor levettem a fedőt meglepődve láttam, hogy a töltelékem egy nagy rakás szétázott valami lett, és a folpack sehol rajta.
Egy darabot szűrésnél megtaláltam, konkrétan ilyen kőkemény izé lett a folpackból, mint a műanyag.
Kérdés, hogy ti ennétek e ebből a leveskéből?
Gyereknek adnátok e belőle?
Lehet e bajunk a szó szerint belefőtt/szétfőtt folpacktól?
Dobjam ki az egészet?
Egyszer már válaszoltam, de még egy kis humort had írjak.
Ha láttátok a Bridget Jones naplóját, abban volt egy oltári jelenet a kék levessel.
A csaj kék színű nejlon spárgával kötötte össze a levesbe való zöldséget, és az egész leves kék lett ettől.:)))
Én mindahányszor megnézem, mindig eszembe jut, hogy meg nem enném azt a levest amit műanyag spárgával főztek együtt.
A Te levesed is valami hasonló lehet, csak nem olyan humoros sajnos.
erről a fóliás dologról én se hallottam pedig sokat főzök és kísérletező vagyok, nem tartom egy jó szokásnak, tényleg ha épp marad a fólia is kifő belőle a sok mérgező cumó.
amúgy nem is húslevest főztél hanem becsináltat, a húsleves akkor húsleves ha lassútüzön főzik, ha kuktában vagy gyorsfőzőben akkor becsinált :)
nincs ennek a töltinek valami más elkészítési módja? én is szívesen kipróbálnám de fóliát biztos nem tennék az ételbe :S
én is ugyan így készítem,ahogy a kérdező, folpackba csomagolom, a két végét cérnával átkötöm. igaz én csak a végén főzöm bele a töltikét. nem tudom te mikor tetted bele én még nem tapasztaltam ilyet, hogy lefőtt volna a csomagolás...
ha van kutya a környéken, jól fog lakni, az biztos :) sajnálom, a levesed, tudom nagy méreg ez... :S
11:01 vagyok,borsodi
Lassú tűzön fő a húsleves, a tölteléket a vége fele tesszük bele,folpackba csomagolva,vagy nejlon zacsiba.Én utóbbit szeretem,mert tuti nem folyik ki.Nagyim folpackba teszi,jól becsavarja,két végét megköti cérnával.
Minden vasárnap húsleves van,mindig töltelék is van benne,sosem votl senkinek baja tőle,sőt,nekem bármi baja van a hasamnak,ez a gyógyír rá.
Utolsó:
Családban már sok pasi mondta ezt,de mindnek nagy kedvence ez a fajta húsleves...
Sőt,még egyetemen kolis voltam,sokan megnézték mit is eszek én,és senki nem fujjogott megkostolás után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!