Van akinek nem sírt egyszer sem a gyereke az óvodai beszoktatáskor, a reggeli elváláskor?
Szia!
Az én fiam sem sírt,de valószínűleg azért nem,mert majdnem 4 éves,és előtte 2 évig bölcsis volt.Reggelente nem akar menni,délután pedig nem akar hazajönni,de ez így van jól:)!
köszi a válaszokat!
Igen, kedves 8-as, pont én is így jártam, ezért tettem fel a kérdést. :) azóta utána olvastam és valóban van egy pszichológiai vélemény arról, hogy ha nem sír a gyerek ÉS nem tud a többiekkel együtt játszani, ÉS engedetlen, ÉS nem képes a szabályoknak megfelelni, ÉS sokszor bezárkózik akkor az LEHET az elfojtott agresszió jele. Szóval az összes irígy anyukát megkérnék ezúton, hogy azért mert az ő gyerekük nehezen válik le a csecsről, ne bántsa azokat az anyukákat, akiknek könnyen beszokott a gyerekük az oviba, mert az sokkal nagyobb valószínűséggel az EGÉSZSÉGES anya-gyermek kapcsolat és a JÓ NEVELÉS jele, mint az elfojtott agresszióé.
Az utolsó kommented teljesen ellentmond a 8-as válasznak...
Én egyébként irigy vagyok és utálom, hogyha sír és szörnyen érzem magam tőle. Ha nem sír, akkor meg madarat lehet fogatni velem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!