Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Van akinek nem sírt egyszer...

Van akinek nem sírt egyszer sem a gyereke az óvodai beszoktatáskor, a reggeli elváláskor?

Figyelt kérdés
2012. szept. 15. 19:57
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
79%
A fiam, egyenlőre imád menni, 3,5éves.
2012. szept. 15. 20:12
 2/13 anonim ***** válasza:
80%
Az én gyerekem sem sírt. Viszont akkor hisztizett, amikor el akartam hozni haza. Égő volt.
2012. szept. 15. 20:51
 3/13 anonim ***** válasza:
14%
Hát ez tényleg égő :(
2012. szept. 15. 21:17
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

szerintem nem égő.

örülni kell hogy a gyerek jól érzi magát az oviban.

egy 3 évestől még semmi se égő hiszen kisgyerek.

2012. szept. 15. 21:18
 5/13 anonim ***** válasza:

Mindkét lányom első pillanatban, könnyek nélkül szokott be az oviba. Nagyon szeretnek járni, a kisebbik már legelső napon önszántából ott is aludt. (Mentem érte délben, erre ő elkezdett fűzni, hogy hadd maradjon)

Egyik sem volt bölcsis előtte, csak imádják a gyerekeket, minél többen vannak körülöttük, annál boldogabbak.

Nekem is fura volt, hogy ilyen könnyen "leválnak", de ez csak az én parám, mert egyébként nagyon kötődünk egymáshoz, minden délután elmondják, hogy bár nagyon jó volt az oviban, de azért nagyon hiányoztam nekik. :)

2012. szept. 16. 06:43
 6/13 anonim ***** válasza:

Nekünk nem volt sírás, nagyon szeret oviba járni. Magán ovi, összesen 12 vannak, szóval nagyon családias. Sokat mennek a kis ovi busszal kirándulni, úszni... Nagyon szereti, reggel rohan be játszani. Szerencsére ugyanilyen lelkes mikor megyünk érte! :)

Az biztos számít, hogy kevesen vannak, saját ütemében szokik be mindenki, így nincsenek nagy sírások.

2012. szept. 16. 08:04
 7/13 anonim ***** válasza:
Az én kislányom sem sírt 3és fél éves.
2012. szept. 16. 08:09
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Nekem egyik gyerekem sem sírt a beszoktatáskor. Talán 2-3 hónappal később volt olyan párszor, hogy nem akartak menni, így legördült pár könnycsepp, de azután egész nap semmi bajuk sem volt :)

Viszont én nagyon elbizonytalanodtam ettől (mármint hogy simán beszoktak), volt hogy sírtam is miatta, hogy ennyire nem ragaszkodnak hozzám. Mindez egy anyuka miatt, aki a fejemhez vágta, hogy amelyik gyerek nem sír az anyja után, az nem is szereti igazán...

Végül a nevelési tanácsadóban világosított fel egy szakember (más ügy miatt mentem), hogy egy egészséges anya-gyermek kapcsolatnak nem feltétele az elválás miatti sírás. Sőt, amelyik gyerek nagyon sír és semmi nem jó neki, emiatt nem tud beilleszkedni, az pont egy egészségtelen kapcsolatra utalhat...

2012. szept. 16. 08:37
 9/13 anonim ***** válasza:

Nekem nagyon sír és nehezen illeszkedett be és sosem szerette meg igazán az ovit, de jelentem nem egészségtenen a kapcsolatunk! :)

Én egyébként pont a sírás miatt éreztem magam rosszul, mert én bizalmatlanságnak éltem meg ezt a részéről. Én is utánajártam és a sírás sincs semmi gon és nem bizalmatlanság, hanem egyszerűen vannak gyerekek, akik jobban kötődnek az otthonhoz és soem fogják 100 százalékosan jól érezni magukat sehol máshol, míg más gyerekek könnyebben vannak távol, ennyi. Nem kell ebbe belemagyarázni olyan dolgokat, amikkel egy másik anyukát sértegetni lehet csak.

2012. szept. 16. 09:33
 10/13 anonim ***** válasza:
sírással sincsen semmi gond, ezt akartam írni
2012. szept. 16. 09:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!