Tejmentes reggeli? Tejmentes pékáru? Tudnál segíteni:
Még csak harmadik napja vagyunk tejmentes nulldiétán, de már kifogytam az ötletekből. pláne, hogy nem szereti a gyerkőc a margarint. margarinból milyen krémet lehet csinálni egyébként kenyérre? hátha kutyulva vmivel megenné. t mit adtok reggelire? melyik felvágottat, virslit ehetjük? és melyik kenyeret, zsömlét, stb?
Sütnék is kenyeret, de ami receptem van, az nem valami puha. van jól bevált tejmentes kenyérrecepted, ami még másnap, esetleg harmadnap is puha? esetleg más pékáru vagy sütemény recepted? mert uzsonnával is bajban vagyok :-( most az uzsonna gyümölcs gyümölccsel :-( úgy, hogy nem rajong a gyümölcsökért... fel lehet dobni esetleg a gyümiket is valamivel?
21 hós a gyerkőc, szóval már mindenfélét ehetne
akkor lépesenként: Milyen margarint használsz?
Bármilyen zöldségkrémet lehet csinálni vele. sok receptet találsz a neten.
www.taplalekallargiaadatbank.hu listák arról mi biztosan tejmentes
Vizes zsemle és rozskenyér.
rozskenyeret nem sikerült megszerettetnem vele, a vizes zsemlére meg rákérdeztem ott, ahol kapható: nem tudják garantálni, hogy nyomokban nincs-e benne tejszármazék :-( (Tesco-ban kérdeztem)
margarinunk most éppen Liga margarin :-) de eddig semmilyet nem evett meg, most kénytelen lenne megszeretni, mert fogalmam sincs, mi lehetne még a reggeli (rántottán, bundáskenyéren, lekváros és mézes kenyéren kívül), mert ugye egyelőre a felvágottak terén is süsü vagyok, de megnézem az adatbankot, amit ajánlottál, köszi!
köszönöm a további tippeket is :-) szerencsére a palacsintát eleve bubis vízzel szoktuk csinálni és tényleg lehet akár reggeli is :-) rizstejet, zabtejet, tönkölytejet kóstolgatjuk, remélem, megszokja. a gyümölcspüré jó ötlet a müzlire :-) uzsonnára is akár :-) kókusztejet nem ismerem, utánajárok, mert épp azon gondolkoztunk, hogyan csináljunk majd gyümölcslevest. merthogy imádja és mi is. hát, msot egy kicsit másképp lesz akkor, de ipari mennyiségben tud fogyni
írjatok még hasonlókat
köszönöm a linket!
hogy készül az avokádókrém? és meddig áll el?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!