Leírnátok, hánykor, mivel kínáljátok 1-2 éves gyereketeket? Főleg rossz evőkre vagyok kiváncsi. Reggeli mennyivel van felkelés után?
15 hónapos.
Reggel tápszer 7-8 között, aztán ő játszik, én kávézok, reggelit készítek, kb. fél óra, max 1 óra, és reggeli. Nem erőltetek semmi evést, ezért a fejemet veszik majd az anyukák, de beteszem a székbe, ha két falatot eszik és ki akar jönni, kiveszem. Leteszem az asztalkájára a tányért, ha kenyér van (általában), és ma pl. most, 9-kor kezdett falatozni belőle.
Gyümölcsöt nagyon szereti, 10-kor adok neki valamit feldarabolva, ezt nem etetőszékben, az asztalon van, abból vesz.
1 körül ebédel, elég keveset, de nem tudom tömni. Ez van. Később sem enne többet, már próbáltam.
3-4 körül uzsonnázik, vagy joghurtot a székében, vagy croissont van, de azt nem tudja a székében ülve megenni, az asztalán van, és onnan csipeget.
Újabban 6-kor már vacsorázni szeretne, ez elvileg fél 7-7 volt. Főtt ételt eszik vacsira is, ha nagyon szereti, sokat, ha nem annyira, keveset. (De nem tudok mindig rántott húst adni neki.)
Fürdés után még a szobájában tápszer 8 körül, aztán alvás reggelig.
Nekünk így jött be, így eszik valamivel többet.
Szia kedves válaszoló, nekünk ugyanez van.
És szinte csak rántott hús, és szalámi (kenyér nélkül, ha lehetséges).
A joghurt, sajt nem megy, a többiből is egy-két falat.
Reggel-este tápszer.
Ugyanúgy kezdjük reggel 7-8-kor tápival, aztán egy óra múlva 1-2 falat normális reggeli. Gondoltam, megfordítom a kettőt, mert a tápszert megenné bármikor bármilyen mennyiségben.
Szia!
Azért írok, mert én is átestem hasonló helyzeten. Szétaggódtam magam, hogy rossz evő, válogatós és kisétkű volt első perctől.Én szigorúan beszüntettem a két étkezés közti csipegetést, és így kicsit jobban megéhezik. Reggel 7 körül kel, ágyban kap egy kis kakaót, vagy tejet aztán 8 körül reggelizik kb. fél kifli és sok sajt, felvágott vagy épp tojás. Tízórai nincs, de délelőtt friss gyümölccsel kínálom. Délbe ebéd, a leveseket már nem is erőltetem, az nem jön be neki, a másodikból pedig így általában azért szépen eszik. Délután 3 körül uzsonna, ez joghurt+ szendvics általában. 7 kor vacsora, ami általában ebédről marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!