Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mi teszik 14-20 hós gyermeked...

Mi teszik 14-20 hós gyermeked reggelire, tízóraira, és vacsira?

Figyelt kérdés

Kislányom már nem issza meg a tejitalt, se a tejet reggelire. ötleteket kérnék!

Köszönöm!

2012. aug. 10. 13:55
 1/5 anonim ***** válasza:

reggeli-tízórai: péksüti, vajaskenyér felvágottal, lekvároskenyér, tejszelet - ilyesmik.

Délután: joghurt, gyümölcs, szendvics

Vacsorára vagy az ebéd maradéka vagy tojásos kaja vagy tejberizs vagy leves.

2012. aug. 10. 14:06
 2/5 anonim ***** válasza:

reggelik :

vajas kenyér péksüti felvágott sajt gabonapehely tea kakaó karamell túlkép bármilyen hideg amit megeszik

tízóraik:

joghurt kefir gyümölcs müzli szelet répa karalábé

vacsik:

ha főztél akkor meleg étel -- az a jobb

vagy ugyan az mint reggelire ha hideg

2012. aug. 10. 14:07
 3/5 anonim ***** válasza:

Kakaó esetleg? Vagy vaníliás tej? Kaphat még tejbegrízt, tejberizst is. Azzal is meglehet a 0,5 l tejalapú. Kisfiam reggel 5-7 óra között (változó) megissza a tejet, 2dl. 9 körül reggelizünk: felvágott vajas kenyérrel, paradicsommal, vagy virsli, vagy tojás valamilyen formában. Tízóraizni nem szokott. Viszont uzsonnára imádja a Danoninot, krémtúrót. Vacsira is hasonlókat mint reggelire, vagy csinálok tejbegrízt, tejberizst. Lefekvés előtt 2,5 dl tejitalt iszik még.

Szóval ha semmilyen tejitalt nem iszik meg és a tejet sem, akkor a tejalapú táplálékát próbáld fedezni sok joghurttal, kefírrel, sajttal. Megpróbálhatod a tejpépeket is, vagy tejbegríz, tejberizs. Vagy ahogy már írtam kakaó, csokis tej, vaniliás tej.

És este megissza?

2012. aug. 10. 14:11
 4/5 A kérdező kommentje:

Sajnos 2-3 napja sem reggel sem este nem akarja meginni! pedig jó volt nekem így!

eddig tejital itta, aztán egyre kevesebbet akkor próbáltam felesbe, meg sima tejet is. akkor kevertem hozzá kakaót, cukrot, vaniliát stb. de nem iszik. néha néha max 1 kortyot.

de már 1,5 hete a tejitalból is egyre kevesebbet ivott azért próbáltam felesbe tejjel.

Így nehéz hogy reggeli tízórai uzsita és vacsira is gondolkodjak!. ráadásul hogy változatos legyen.

meg most a szokása, hogy ha felvágottat adok nem akarja megenni hozzá a kenyeret. csak a felvágottat!

És milyen felvágottakat adtok neki?

2012. aug. 10. 14:20
 5/5 anonim ***** válasza:
Azt az én fiam is csinálta! Csak a felvágottat ette le a kenyérről, vagy csak a kenyeret. Én azt csinálom ilyenkor, hogy adok a sonka mellé egy macisajtot , vagy felszeletelt trappistát. Felvágottakból én csak sonkát veszek, csak azt eszi meg a fiam.
2012. aug. 10. 14:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!