Milyen fura nem ehető dolog van amit a gyermeked mégis élvezettel fogyaszt (ana)?
A lányom a sarat imádja, meg a köveket, és istentelen felháborodás kiséri amikor kiveszem a szájából.
De enné ő is a popsitörlőt, a krémeket megkóstolja, a deómat egyszer megnyalta, vagy a sampont-tusfürdő amit enné(jó az illata na...)
Szóval vannak fura hóbortjai:D Remélem kinövi
Kislányom imádja szopogatni a popsitörlőt, enni a kavicsot és a könyveket.
A fiam pedig egyszer elemet nyelt, kórházban is voltunk amíg ki nem kakilta.
Első gyerekem finnyás, soha semmit nem vesz a szájába (sajnos még kaját is alig).
Második gyerekem viszont mindent bezabál, nagyon kell nála figyelni, még a múltkor is pici virág alakú gyöngyöket találtam a kakijában, pedig már majdnem 2 éves :S Szerencsére azért egyre ritkább, de 1 éves koráig nagyon durván nyomta a mindent-bezabálást :S
Fogkrém....
krémek, fürdöviz, sampon
mindent rágcsának néz holott 2 éves
fogkefe
Fürdővizet issza ezerrel, sampont, tusfürdőt, krémeket.( Shauma gyerek sampont vettem neki, az direkt gyerekeknek van, keserű ízzel, hogy ne egye a gyerek)
Habtapi, el is raktam, lerágta a széleit.
Mobilom gombját kirágta!
Csikkezett egy időben.
Babakocsi karfáját szétrágta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!