Mennyi idősen lett éjszakára is szobatiszta a gyermeked?
2,5 évesen lett szobatiszta,én egyszerre csináltam,mikor levettem a pelust 1 hét alatt lett szobatiszta éjjelre és nappalra is.
Kisfiam nem engedte,hogy felrakjam neki alváshoz.
Most 2 hónap telt el azóta 1x volt éjszaka baleset,délben még sosem,pedig 3 órákat alszik.
Nem hiszem, hogy rosszul csinálod. Még fél év, mire ovis lesz (sőt, gondolom csak jövő szept-től megy), addig még a délutáni alvás bőven megoldódik.
Az unokaöcsém 4 évesen is bepisil még éjjel.
Ez érdekes dolog, lányom tavaly nyáron volt 2,5 éves, abszolút nem mutatott semmi hajlandóságot a szobatisztaság iránt, viszont délután és éjjel sosem pisilt!
Most nyáron 3,5 évesen 2-3 nap alatt szobatiszta lett, és éjjelre is, mivel tavaly óta egyszer sem pisilt be éjjel!
Barátnőm azt csinálta, , minden éjjel éjfélkor keltette a fiát, kivitte pisilni, így nem pisilt be az ágyba, 4 évesen bírta ki egész éjjel, hogy nem pisilt be!
Szia!
2 és fél évesen (28 hónapos) a Kisfiam, a Nagylányom 3 éves korába lett teljesen teljesen szobatiszta éjszakára is!
Üdv két gyermekes Anyuka.
kisfiamnál 2év1hónaposan kezdtük a bilizést (elötte is megvolt,de inkább csak játék gyanánt funkcionált)
2hét alatt lett teljesen szobatiszta éjjelre is.azóta eltelt 3hónap, 1x volt baleset du-i alvásnál(melegben nagyon sokat ivott) éjszaka azóta sem.
valóban 5éves kor felett kell csak szakemberhez fordulni a problémával, szerintem semmit nem tudsz tenni ellene, ez nem olyan dolog, hogy ezt nem szabad csinálni s nem csinálja többet.megérik rá biztos hamarosan, ne aggódj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!