Mennyi idős volt a gyermeked, mikor nappalra szobatiszta
lett, és mennyi mikor éjszakára is?
Nálunk ugyanez a helyzet, kisfiam 2 éves 3 hónapos!
2011. jún. 3. 13:41
3 éves, amikortól bilibe pisil, 3,5 éves, amikor bilibe kakilt és 2 hónapra rá már este sem kellett.
2011. jún. 3. 13:41
Holnap lesz 2,5 éves a lányom. :) 4 napja nappalra már szobatiszta, bilibe pisil és kakil (ha kint vagyunk, akkor a fűbe, bokor alá)... Déli alváshoz és éjszakára még van pelenka.. őszintén szólva nem tudom, mikor kell először megpróbálni délben pelenka nélkül... Még várok pár napot.
2011. jún. 3. 13:43
2 éves és 5 hónapos, de nálunk együtt ment a kettő, levettem a pelust és többé nem adtam rá, éjszakára se... sose pisilt be, de bocsánat kb 1 hónapja, pedig már elmúlt 3 éves :D
2011. jún. 3. 13:45
Szia.Még 2éves sem volt a kisfiam,amikor szobatiszta lett nappalra,ez pisi-kaki is,szólt ha kellett neki:-)Éjszakára 2.5éves korában jutottunk el addig,hogy már nem pisilt be a pelusba.Aztán levettem róla,és azóta nem pisil be,kijön éjjel is ha pisilni kell:D Ez szinte egyik napról a másikra történt.Egy-két baleset előfordult az elején,de már az sem.Augusztus végén lesz 3éves:-)
Üdv
2011. jún. 3. 13:46
Masfel eves volt mikor nappalra majdnem szobatiszta lett, neha elofordult baleset, egy honap mulva nappalra szobatiszta lett, kb meg egy honapra ra deli alvasnal is, igy mar nagyon reg egy pelust hasznaltunk egy nap(ejjel). 2 evet sem toltotte be meg mikor mar ejszaka sem volt egy ket hetig baleset ekkor levettem a pelsut ejjel is de mivel volt kis gond, koltozes, korhaz, bezavart neki es megint ekezdett balesetezni ejjel igy teljesen szobatiszta, baleset nelkul 2 es fel eve elott lett.
2011. jún. 3. 13:57
Az első lánykánk 2éves és 2 hetes volt amikor szoba tiszta lett nappalra és éjszakára is. 2 éves szülinapja után kezdtük el kb 2 nappal a szobatisztaságra szoktatást,2 nap múlva már szobatisztává nyílvánítottuk. Figyeltem mindig a pelust reggel,és mivel száraz volt,így 2 hét után már azt is kijelentettük,hogy ágy-tiszta lett.
A második lánykánkkal most próbálkozunk,23 hónapos. Ma a 3. nap,hogy nappal nincs rajta pelus itthon,és egész jól haladunk,ma már csak 2 kaka baleset volt :D Ha így folytatja,akkor 2 éves korára el is felejti hogy pelenka volt a feneke alatt :D!
2011. jún. 3. 17:00
27 hos de még csk nappal szobatiszta.
2011. jún. 3. 19:05
2-t töltötte április 28-án és 3 hete se éjjel se nappali nem engedi hogy feltegyük a pelust 3napig voltak baleseteink a pisivel ,de azóta se.Egész éjjel visszatartja és a délutáni alvásnál is.
2011. jún. 4. 15:01
10/10 A kérdező kommentje:
Kapcsolódó kérdések: