Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mennyi idősen lett éjszakára...

Mennyi idősen lett éjszakára is szobatiszta a gyermeked?

Figyelt kérdés
Kislányom 2,5 éves és fél éve nappalra szobatiszta, illetve a délutáni alvásnál is 10-ből egyszer bepisil. Éjszakára csak havonta 1-2x marad száraz a pelus. Nem igazán fejlődik ebben, pedig azt hittem ennyi idő elteltével legalább már délutáni alvás alatt nem fog bepisilni. Valamit rosszul csinálok?

2012. aug. 7. 09:16
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
2 éves elmúlt, amikor már éjjelre sem adtam Rá pelust. Lassan 4 éves, volt, amikor baleset volt az ágyban reggelre, de 2x fordult elő. Elmagyaráztam neki, hogyha érzi, hogy kell pisilni, nyugodtan szóljon éjszaka, és a bilibe, ne az ágyba menjen a pisi, mert az nagyon kellemetlen. Egyszer elmondtam, és azóta nem pisilt be egyszer sem. Most is pár napja szólt éjszaka 3 körül, hogy kell pisilnie, megtörtént, és szépen vissza is aludt. Ne legyél szomorú, a Kislányod is szépen megtanulja, megérti, hogy bizony nem jó az ágyba vizelni, mert az kellemetlen. Amikor ébren van, kérdezd Tőle többször, hogy kell-e pisilnie, és szóljon nyugodtan, ha kell, és akkor menjen a bilire vagy a wc-re. Előbb-utóbb megtanulja ezt is!
2012. aug. 7. 14:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!