Már szobatiszta a kislányom, csak déli alváshoz, és éjszakára kap pelust, ezután, hogy szoktassam rá arra, hogy alváskor se kelljen már neki pelenka?
A következő a déli legyen.
Beszélgessetek róla. Kérdezd meg szeretné-e felvenni mert nem muszáj,csak ébredés után ne feledje hoyg nincsen rajta.
Amikor ő azt mondja hoyg oké,nem kell pelus, akokr ne adj rá.
Ha bepisil,semmi baj,előfordul,majd legközeleb sikerül. Lehet hoyg egy hét alatt azt mondja nem kell pelus, lehet hogy egy hónap.
Nálunk hamar ment, lányommal sokat beszéltünk róla,és pár nap után nem kért pelust.
Voltak balesetek,aztán már nem pisilt be.
Ez hónapokkal ezelőtt történt,azóta 1-2 baleset volt, általában akkor történt ha túl sokat ivott alvás előtt vagy ha rosszat álmodott.
Az éjszakai az még nem most lesz szerintem.
2,5 éves a lányom,nem is siettetem.
sehogy. nálunk egy nyáron át tartott lassacskán a szobatisztaság elérése. semmit nem erőltettünk, ha megtorpant megálltunk, visszakapta, utána megint ő kérte, h nem kell pelus.
Nappal már 1-1.5 hónapja szobatiszta de a délutáni pelus még mindig rákerült (bevallom, kicsit lustaságból is. fene fog szarakodni a gumilepedővel) és 31 hónaposan tegnap előtt azt mondta Anya, az nekem nem kell. és azóta anélkül megy aludni. Éjszakára még kéri és kapja.
Rokon kislány olyan pelenkával szokott le amiben a minta pisi hatására teljesen eltűnt. Reggel megnézték hogy van-e minta, nagy örömködés volt ha látszott a minta...
A fiam csak éjszakára szobatiszta nappalra nem, sőt nem is szoktatom. Amikor már 80%-ban szárazon ébredt nem adtam rá pelust. Nem a szobatisztaság volt a cél, hanem szegény nagyon izzadós. Ha volt pisi, megfordítottam a szivacsot új lepedőt tettem, ennyi. Reggel felkel, mutatja hogy vegyem ki. Két- három hetente még becsúszik egy pisi. Másfél éves kisfiú anyukája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!