Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Volt bélférges a gyermeked?

Volt bélférges a gyermeked?

Figyelt kérdés

Milyen tünetei voltak? Hogyan vetted észre?Mit kapott rá??

Előre is köszi a válaszokat

2012. aug. 8. 22:05
 1/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Én a napokban azt hittem az mert a védőnő megijesztett h az orvakarás bélféregre utal.2 éves,végül székletminta és nem bélférges.

Az orrvakarás általános tünet,ahogy a fenékviszketés,vagy látható kukac a székletben.

Én ezt a kérdést írtam ki:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..

2012. aug. 8. 22:30
 2/6 anonim ***** válasza:
Nekünk volt, kapott egy három adagos tablettát amit összetörve beadtunk joghurba. Pár hét alatt kitisztította. Állandóan vakargatni kellett a fenekét szegénykémnek. Főleg alvás előtt.
2012. aug. 8. 22:30
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat! Azért gondoltam a bélférgességre mert állandóan piszkálja a feneként meg a végbelét.:( 2 éves.ma viszem az orvoshoz.
2012. aug. 9. 07:36
 4/6 anonim ***** válasza:

wááá, én emlékszem, gyerek koromban talán 3x is voltam férges! úúútáltam! viszketett a fenekem, fokhagymát kellett ennem, meg olyan gyógyszert kaptam, amitől örökké kakálni kellett, pedig én nem is mertem wc-re menni. amikor már harmadszor lettem férges, nem is mertem szólni anyunak, csak anyu arra lett figyelmes, hogy nagyon vakarózom, letolatta a nadrágom és már másztak ki a fenekemből.. hát ez a világ legundorítóbb dolga és még mindig kiráz a hideg veríték, ha rá gondolok! senkinek nem kívánom!!!!!

amúgy a kakában rögtön látszik a kis fehér mozgó izé!

2012. aug. 9. 16:48
 5/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Első vagyok,mi volt a dokinál?

2012. aug. 11. 18:19
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat.Nem vizsgálta meg az orvos azt mondta ha piszkálja a fenekét akkor bélférges.igy kapott rá gyogyszert 4 hetente kell adni 1 szemet.
2012. aug. 14. 09:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!