Kikészültem, minden mentális erőm elhagyott, mit tegyek?
Figyelt kérdés
3 éves a fiam, és nagyon hosszú ideje kikészít. Mindenért hisztizik, bömböl, üvölt. Semmi sem jó neki, és ha perceken belül nem kapja meg amit akar, akkor kezdi a műsort. Nem merek már utcára se nagyon menni vele, boltba pláne nem. Múltkor is kinézett magának valamit amit nem vettem meg, és a földön fetrengve, ordítva szégyenített. Fél éve nincs pelenkája, ennek ellenére direkt bepisil és vigyorogva közli. Nem győzök mosni rá. A lakás szalad, mert 5 percre nem hagy békén. Ha leül mesét nézni, én kisunnyogok mondjuk a konyhába, akkor elkezdi, anyaanyaanyaanyaanya... Bemegyek, hát azt akarja, hogy üljek az ágyra, és nézzem ahogy mesét néz. Napestig sorolhatnám az ilyeneket, de leírni nincs erőm. Ja még annyit, hogy úgy üvölt, mintha épp gyilkolnám, és már nagyon égek a szomszédok előtt. Segítségem nincs, a férjem estig dolgozik mindennap. Rokonokra nem számíthatok, 3 éve nem voltam egyedül. Bocsánat az összevisszaságért, de már tényleg nem vagyok "ép", és siettem is. Valami ötlet, tapasztalat esetleg? Én már nem tudok mit kitalálni hogy lefoglaljam.2012. szept. 2. 13:43
31/32 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Nagyon jó, hasznos gondolatokat írtatok le! Sok mindenre rájöttem, ami eddig fel sem merült bennem. Az a válaszoló, aki azt írta, hogy hiába vagyok vele 100%-ig fizikailag, ha a gondolataim máshol járnak, az teljesen igaz. Eddig fel sem tűnt, de szó szerint így van. Pl most is ez volt amíg autóztunk. Ő játszott, én meg tényleg hümmögtem, és közben arra gondoltam, hogy mekkora kupi van. Lehet hogy ez a dolog nyitja? Érzi, hogy kb sosem vagyok "vele"? Szerintem ez egy jó vonal, amin el kéne indulnom, és valahogy, valamilyen egyensúlyt találni közte, és a dolgaim között. Többen kérdeztétek a páromat. Hát a mostani hetünk úgy nézett ki, hogy hétfőtől máig dolgozott, ma este 8kor hazaér, holnap reggel megy 24 órázni, kedden reggel hazaér, és szerdán reggel már megy is. Tehát nem sok ideje és energiája marad a gyereknevelésre. Amikor néha 2 szabadnapja van, akkor elviszi ide-oda, játszanak, én meg pótlom amivel itthon elmaradtam. Szóval neki sem Hawaii az élet. Nem is hibáztatom, mert miattunk gürcöl ennyit.
2012. szept. 2. 16:17
32/32 anonim válasza:
A kisfiad viselkedése passzív agresszív. Olvasd el DR. Ross Campbell: Életre szóló ajándék című könyvét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!