Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » SOS! MI ez? Már nagyon kikészü...

SOS! MI ez? Már nagyon kikészültem!

Figyelt kérdés

Este 10 körül kezdtem érezni ezt a mensi görcsöt a hasamba, ami folyamatosan erősödött és állandóan megvolt. Majd elkezdett 7-8 percenként erősebben görcsölni+ kicsit keményedni a hasaam, ehhez már párosult egy enyhe derékfájdalom is. Éjfélkor felhívtam a dokimat, javaslatára bevettem 2 magnéziumot+ tusoltam+ pihentem.. Nem múlt el, kettőkor újra hívtam ekkor már az erősebb mensi görcsökhöz hasonnlító fájdalom kb 2-3 percenként jött és kb 40-50 ms-ig tartott. Mondta, hogy menjünk be. Mire összepakoltam a gyerek cuccait, kezdtek múlni. Jobban lettem, annyira, hogy el tudtam aludni.

Viszont mos tmegint fáj az egész hasam alja, olyan mensi szerűen (folyamatosan a szeméremcsontom és köldököm közötti sávban). Enyhén a derekam. Úgy érzem le akar szakadni mind a kettő. És iszonyatos hányingerem van.

8 körül megyek a dokimhoz.

2012. aug. 28. 06:56
 1/8 A kérdező kommentje:
JA, 37. hétben vagyok!
2012. aug. 28. 06:57
 2/8 anonim ***** válasza:

Szerintem ma babázol! :)

Könnyű szülést kívánok!

Majd írj...

20+3 hkm

2012. aug. 28. 07:13
 3/8 Anita8401 ***** válasza:

Szerintem is szülni fogsz :)

Gratulálok és könnyű szülést :)

Majd írj,hogy mi van veletek :)

25hetes kismama

2012. aug. 28. 08:23
 4/8 A kérdező kommentje:
Voltam a dokimnál, megvizsgált. 2 centire ki vagyok nyílva. De hazaengedett, majd délután kell felhívnom, hogy vannak-e fájások. A baba jól érzi magát.
2012. aug. 28. 08:58
 5/8 anonim ***** válasza:

szerintem a héten baba lesz :) majd írj :D

könnyű szülést

2012. aug. 28. 09:25
 6/8 anonim ***** válasza:
világra hozod a babádat jujj de jó, nagyon szoritok hogy könnyü szülésed legyen!
2012. aug. 28. 11:47
 7/8 Anita8401 ***** válasza:
Na mi újság jobban vagy azóta??
2012. aug. 28. 12:42
 8/8 A kérdező kommentje:

Aludtam délután a kisfiammal. Hát, sokkal jobban vagyok. Még picit fáj a hasam alja úgy kb a szeméremcsontomtól a köldökömig, meg a derekam is kicsit sajog. De egyik sem vészes. A dokimmal beszéltem most nemrég, annyit mondott, hogy pihenjek, mert bármikor indulhat a kisasszony kifelé, de jó lenne minél tovább egyben maradni. :)

Köszönöm a biztatást és a kedves szavakat! Sok boldogságot kívánok Nektek!

2012. aug. 28. 16:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!