Lehetséges, hogy egy kamasz fiú 20-25 cm-rel túlnövi a szüleit?
Figyelt kérdés
Vagy gyanakodjunk, hogy esetleg elcserélték a kórházban...
:)
A családban mindenki max. 160 cm magas, elég furcsa, hogy kilóg a sorból.
2012. aug. 17. 15:22
11/13 anonim válasza:
öcsém 202cm, apa 187,anya 174,nagyszülők ettől alacsonyabbak mind,dédapáink viszont mindkét részről magasak voltak.Öcsém göndör hajú,még dédszülők között sem volt soha senki ilyen,viszont nagyapám unokatestvére göndör hajú.A hangszíne viszont olyannyira apámé h telefonban még én is keverem őket.Ilyen érdekes dolog ez a genetika:)
12/13 anonim válasza:
Gondolom aktuális még a kérdés :) ....
Az én fiam is sokkal magasabb a kortársainál,a legjobb barátjánál pl.2 fejjel.
Én 176 cm vagyok,apa 186.A fiam 10 évesen 155 cm,és gondolom még fog nőni.Egyébként a fiú testvérem majdnem 200 cm.
Én is magasnak számítottam anno a korosztályomban.
Van egy szomszédcsalád,szintén picik a szülők,mindkét fiú hatalmas hozzájuk képest.
Ha hasonlít rátok,akkor kevés az esély arra,hogy elcserélték :):):)!
13/13 anonim válasza:
Nálunk az öcsém ilyen. Apa 165 cm, Anya 158 cm, én 160, öcsém 190. Az egész családban a legmagasabb ember 175 cm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!