Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Leírtak alapján mennyi idősnek...

Leírtak alapján mennyi idősnek tippelnéd a gyereket. Lány esetleg fiú?

Figyelt kérdés

Terhesség témakörben láttam a pocakméret alapján tippelős érdéseket, onnan jutott eszembe.

Vajon mennyi idős lehet, lány vagy fiú???

-köszön, többféleképpen: szia, csá, csók,pápá

-integet,puszit küld

-a most használt szókincs kb 90 szó, a legtöbb állatot felismeri és megnevezi pl. még a szitakötőt is.

-fogantyús puzzle-t 9db-osat egyedül kirakja, úgy h egy hónapig nem is játszott vele

-ügyesen firkál ceruzával, zsírkrétával,gyurmázik

-ált. megköszöni ha kap valamit, és használja a tessék szót

-kedvenc meséje a Bogyó és Babóca és már a mellékszereplőket is felismeri és a könyvben pl megmutatja melyik az.

-papucsot/szandit ált. sikerül egyedül felvennie, de a nadrágot is felveszi(igaz van hogy a hátulja kerül előre:))

-egyedül eszik kanállal, villával(kisebb balesetek előfordulnak levesnél).

-iszik pohárból, szívószállal, és sportkupakos üvegből is.

2012. jún. 26. 14:13
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
Engem nem zavar, mert hála Istennek, nem kell cserélnem. De nem mondd, hogy te örömmel cserélsz szaros pelenkát. Én tökéletesen boldog vagyok, sőt, még jól is esik trollkodni. Mert megtehetem. Szvsz a 25 év is korán van, akkor nem is dolgoztál sokat. Szülésbe menekültél a munka elől?
2012. jún. 29. 14:45
 32/34 A kérdező kommentje:

Te jó Isten!!!

Annyira de annyira buta vagy,hogy hihetetlen!!!!Figyelmen kívül akartam hagyni a válaszaid de erre reagálni kell. Biztos valami unatkozó tini lehetsz, aki nem tud magával mit kezdeni.

És ajánlom figyelmedbe a számolást, jobb esetben az ember 18 évesen leérettségizik, majd fősulira/egyetemre megy,előbbi 4 év, tehát 22 éves kora körül diploma van a kezébe. Utána még dolgoztam 3 évet. És nem menekülök én sehova. Jó állásom, jó fizetésem, szuper férjem,gyönyörű okos gyerekem van.

Te meg irigykedj csak nyugodtan......

2012. jún. 29. 14:52
 33/34 anonim ***** válasza:

Jézus mi van itt :D

Csak hogy mondjam az én 2 éves lányom meg "csőváz"-t köszön,de csak a keresztapjának mert ő szokott így köszönni :D

Bocsi,hogy fiúnak tituláltam a lányodat a "csá"-ból kifolyólag,nincs ebben semmi rossz,majd abbahagyja ha akarja,ha nem,akkor sem baj,legalább KÖSZÖN! Ami sok mai gyerekről nem éppen mondható el,és ezért a szülő a hibás!

Ügyes a lányod,a többi meg le van ejtve :)

2012. jún. 29. 15:05
 34/34 anonim ***** válasza:
Na és 3 év munkaviszony szerinted sok? Mert szerintem nem... most luxusnyaralsz 3 évet GYES címén, hacsak nem csináltok gyorsan másikat is, hogy ne kelljen dolgoznod.
2012. jún. 29. 15:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!