Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Leírtak alapján mennyi idősnek...

Leírtak alapján mennyi idősnek tippelnéd a gyereket. Lány esetleg fiú?

Figyelt kérdés

Terhesség témakörben láttam a pocakméret alapján tippelős érdéseket, onnan jutott eszembe.

Vajon mennyi idős lehet, lány vagy fiú???

-köszön, többféleképpen: szia, csá, csók,pápá

-integet,puszit küld

-a most használt szókincs kb 90 szó, a legtöbb állatot felismeri és megnevezi pl. még a szitakötőt is.

-fogantyús puzzle-t 9db-osat egyedül kirakja, úgy h egy hónapig nem is játszott vele

-ügyesen firkál ceruzával, zsírkrétával,gyurmázik

-ált. megköszöni ha kap valamit, és használja a tessék szót

-kedvenc meséje a Bogyó és Babóca és már a mellékszereplőket is felismeri és a könyvben pl megmutatja melyik az.

-papucsot/szandit ált. sikerül egyedül felvennie, de a nadrágot is felveszi(igaz van hogy a hátulja kerül előre:))

-egyedül eszik kanállal, villával(kisebb balesetek előfordulnak levesnél).

-iszik pohárból, szívószállal, és sportkupakos üvegből is.

2012. jún. 26. 14:13
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
0%

Nem a gyerekedet majmoztam, hanem a viselkedésmechanizmusát, hogy mindent leutánoz. Hívhatnám akár papagáj- effektnek is, ha ennyire zavarnak a majmok.

Bár nem tudom, mi bajod a majmozással, egy majom egy IQ teszten több pontot ér el, mint egy átlag másfél éves, szóval, még ha a gyerekre mondom, akkor is okosabbnak tüntetem fel csá-kisasszonyt, mint amilyen per pillanat.

2012. jún. 27. 15:38
 22/34 anonim ***** válasza:
Nekem se volt szimpatikus, hogy leírta a gyereknek nyilvánvalóan csak azokat a dolgait, amikben ügyes. De sok anyuka ír ki azért kérdéseket, hogy megerősítést nyerjenek, jobban érezzék magukat... hát tőlem...
2012. jún. 27. 17:56
 23/34 anonim ***** válasza:

Engem is csak az zavar, hogy csak azokat írja, amiben jó, ez így nagyon tömény "Nézzétek már milyen ügyeeeees" ha beleírja, hogy "még nem szobatiszta" vagy valamit, ami nem megy, hogy valóban az életkorát lehessen behatárolni, egy szót sem szóltam volna, de ez a tömény gyerekajnározás nem szimpatikus.

Nem is beszélve arról, hogy anyának ez a "pfff" elég nyafka facebook-tinisre sikerült :D

2012. jún. 27. 19:11
 24/34 A kérdező kommentje:

Még mindig köszönöm mindenkinek!!!

Nem értem egy kérdésem mit kell ennyire felhúzni magatokat, ha névvel tenném és ismernétek lehetne ajnározás, de én csak kérdeztem,és ráadásul ahogy nézitek is a válaszokat,nem kirívó esetről van szó.

Úgy látom lassan ez az oldal tényleg csak arr lesz jó,hogy piszkálják egymást az anyukák, illetve csak a negatív dolgokra terelődjön minden.

Lényegtelen....

2012. jún. 27. 20:29
 25/34 anonim ***** válasza:
Kihagytad a facebook-tini színvonalú pfff-t :D De mondjuk ez a "lényegtelen" hasonlít kicsit a szintén nyafka tinis "Ennyi"- hez, tehát nem jársz messze. Van tippem: 20 év alatt szültél. Tippeket akartál, nem?
2012. jún. 27. 20:52
 26/34 anonim ***** válasza:

Könnyebben eldöntöttétek volna, hogy hány éves a gyerek, ha azt írja le, hogy miket nem tud még?

Komolyan mondom, ez az oldal már egyre sz@rabb. Mégpedig az ilyen kötekedő, irigy, mindenben csak a hibát kereső hozzászólók miatt!

Mindenki a maga háza táján sepregessen, oktassa a saját gyermekét, ne a másik embert fikázza! Nagyon gáz, amit műveltek! Főleg a 64%-os válaszoló. Olyan okos, hogy elsül az agya...

2012. jún. 28. 20:23
 27/34 anonim ***** válasza:
Sorry, már csak 63% :-)
2012. jún. 28. 20:23
 28/34 anonim ***** válasza:

Igen, könnyebb lenne eldönteni, ha azt is írja, mit NEM tud.

Mert ezeket tudhatja egy kétéves, de jó esetben már egy egyéves is. Rosszabb esetben egy down- kóros hatéves is lehet ilyen szinten. Ki tudja, nem e egy tök zokni hatévesre írja anyuka mindezt, hogy végre valaki leírja, milyen kis ügyes? Mert hogy a környezetében senki nem hívja okosnak . :D

A százalékokat meg letojom, pontozzatok le nyugodtan, akinek ennyi az öröme két gyerekbüfiztetés és szaros peéenkacsere közt.

2012. jún. 28. 20:48
 29/34 anonim ***** válasza:
Te nagyon rosszindulatú vagy. Sajnállak.
2012. jún. 28. 22:37
 30/34 A kérdező kommentje:

Részemről a téma lezárva.

Látom számodra ismeretlen szó a "lényegtelen"..

A tipped nem jött be, 25 évesen szültem, és boldog vagyok, ami rólad nem hinném,hogy elmondható. Te piszkálod itt a másikat, dobálózol olyan szavakkal,amelyek inkább rád mondhatók el: besavanyodott vagy és pontosan téged zavar a büfi vagy a "szaros pelenkacsere"-csak hogy idézellek:):)

2012. jún. 29. 12:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!