2,5 éves gyereket elengednél multiplex moziba 3D-s mesére?
én bevállalós vagyok, szintén 2,5 évesem van :)
voltunk már bábszínházba, cirkuszban, stb.. de moziba nekem se jutna elvinni.
még eleve a hosszú mesék nem kötik le, ez nem is kicsiknek való, szerintem nem is értené vagy valahol elvesztené a fonalat, nem annyira izgalmas, hogy tudjon ülni sokáig, szünet sincs, hangos is. szóval én nem :)
ajánld fel nekik, hogy vigyék el cirkuszba, enyémn meg van veszve érte, tátott szájjal nézni :D na meg az olyan, hogy tényleg ki-be lehet sétálni ha megunja és simán bekapcsolódik újra :)
Kibírja a kislány a 85percet pisilés nélkül egyhelyben ülve? Na és ha nem, akkor kimegy vele többször is a keresztanyuka? Ha igen, akkor ebből a szempontból oké.
Azt hogy a hangzavarba elengeded-e, az már a te nevelésedtől függ. Ha szerinted nem veszélyes és úgy érzed, hogy tetszene neki, akkor miért ne? Bár én azt hallottam, hogy a 3. rész egy kicsit idősebb korosztálynak való. De szerintem biztos tetszene neki :)
Nem!
a madagaszkárt nem is élvezné, nem is értené a poénokat:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!