Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 2,5 éves gyereket elengednél...

2,5 éves gyereket elengednél multiplex moziba 3D-s mesére?

Figyelt kérdés
A lányomat el akarják vinni a keresztszülők a Madagaszkár 3-ra a helyi plázába. Én nemet mondtam rá, erre mindenki lehurrogott, még a férjem is, mondván pedig hogy élvezné a gyerek. Én vagyok maradi, hogy szerintem kicsi ő még ilyen típusú mozihoz? Mi a véleményetek?
2012. jún. 14. 20:16
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem még nagyon kicsi ehhez. Hangos a mozi,meg hosszú egy ilyen film. Te sem lennél ott, tuti nem bírná ki végig. Nekem 3 éves a kisebbik fiam,de még egy rövid mesét se képes nyugton ülve végig nézni. Még ráér a mozizással.
2012. jún. 14. 20:18
 2/22 anonim ***** válasza:
90%
Ennyi idös gyereket SEMMILEN moziba nem engednék.
2012. jún. 14. 20:20
 3/22 anonim ***** válasza:
80%
Az én lányom ilyen idős korában már simán megnézte végig, pisszenés nélkül a hasonló típusú meséket, de moziba nem vinném el, mert nem szereti ha túl hangos a film..Ja, meg leesne róla a 3D-s szemüveg :)
2012. jún. 14. 20:32
 4/22 anonim ***** válasza:
85%

én bevállalós vagyok, szintén 2,5 évesem van :)

voltunk már bábszínházba, cirkuszban, stb.. de moziba nekem se jutna elvinni.

még eleve a hosszú mesék nem kötik le, ez nem is kicsiknek való, szerintem nem is értené vagy valahol elvesztené a fonalat, nem annyira izgalmas, hogy tudjon ülni sokáig, szünet sincs, hangos is. szóval én nem :)

ajánld fel nekik, hogy vigyék el cirkuszba, enyémn meg van veszve érte, tátott szájjal nézni :D na meg az olyan, hogy tényleg ki-be lehet sétálni ha megunja és simán bekapcsolódik újra :)

2012. jún. 14. 20:33
 5/22 anonim ***** válasza:
90%
A fiamat 4 évesen vitte el a nagynénje moziba, és nem bírta mert hangos volt, félt. Amúgy szeret mesét nézni, hosszúakat is, de a mozi egyelőre nem jött be.
2012. jún. 14. 20:41
 6/22 anonim ***** válasza:
79%

Kibírja a kislány a 85percet pisilés nélkül egyhelyben ülve? Na és ha nem, akkor kimegy vele többször is a keresztanyuka? Ha igen, akkor ebből a szempontból oké.

Azt hogy a hangzavarba elengeded-e, az már a te nevelésedtől függ. Ha szerinted nem veszélyes és úgy érzed, hogy tetszene neki, akkor miért ne? Bár én azt hallottam, hogy a 3. rész egy kicsit idősebb korosztálynak való. De szerintem biztos tetszene neki :)

2012. jún. 14. 20:46
 7/22 anonim ***** válasza:
50%
Én elengedném. Max ha nem tetszik neki, úgyis kijönnek vele a teremből!
2012. jún. 14. 20:52
 8/22 anonim ***** válasza:
16%
Mert mi baja lesz? Ha nem tetszik neki, kijönnek. Ez benne van a pakliban, ezt a kockázatot vállalják a keresztszülők. 2,5 éves, hiddel, el fogja ő egyedül is dönteni, hogy kell-e ez neki.
2012. jún. 14. 21:18
 9/22 anonim ***** válasza:
55%
Én biztos, hogy nem engedném. Halálra rémülne szegény az iszonyú hangerőtől és évekbe telne mire újra hajlandó lenne újra beülni bárhová is, legyen az cirkusz, bábszínház, mozi. Nem éri meg, túl korai!!
2012. jún. 14. 21:45
 10/22 anonim ***** válasza:
100%

Nem!

a madagaszkárt nem is élvezné, nem is értené a poénokat:)

2012. jún. 14. 22:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!