Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Elengednél ebben az esetben?...

Elengednél ebben az esetben? Vagy valamit kikellene találnom?

Figyelt kérdés

Tehát én 14/f vagyok és szeretnék találkozni egy 16/f sráccal pár nap múlva azért mert mindketten nagyon szeretjük a japán kultúrát. Csak az a helyzet, hogy ő 1 órára lakik innen, szóval távolsági busszal kell mennem, ő meg aznap nem tudná megoldani az utazást.

De viszont régebben volt egy gyanú, hogy én homokos vagyok (ami teljesen alaptalan, sőt van lány aki tetszik nekem) és hát nem vagyok benne biztos, hogy elengedni főleg ha számításba vesszük, hogy egész napos program lenne. Te elengednél?

2010. jún. 23. 20:46
 1/10 anonim ***** válasza:
69%
Mármint ki nem engedne el? A szüleid?
2010. jún. 23. 20:49
 2/10 A kérdező kommentje:
Természetesen.
2010. jún. 23. 20:50
 3/10 anonim ***** válasza:
Ha olyan fiú vagy akiben lehet bízni, én elengednélek!Ha jó a viszonyod a szüleiddel, akkor megtudjátok beszélni! És amit én fontosnak tartok, az az, hogy mobilon elérhető légy! Nem mondom hogy 20x hívjanak fel, de legalább egyszer! De az sem rossz,ha te hívod fel őket hogy minden ok!Igaz az én lányom még kicsi, de én ezt javaslom!
2010. jún. 23. 20:52
 4/10 anonim ***** válasza:
Hát én lehet, hogy nem engednélek el, nem is a homokosság miatt, mert gondolom ezt megbeszéltétek, hanem mert egy vadidegennel, egy órányi útra, egész napos program, ez túl sok. De ha más indokkal mennél el és kiderülne (ezek mindig kiderülnek), akkor egy életre elvesztenéd a bizalmamat, és az gáz, nagyon nagy gáz, mert azt visszaszerezni, nem hetekbe, vagy hónapokba kerül, hanem évekbe. Hosszú évekbe.
2010. jún. 23. 20:56
 5/10 anonim ***** válasza:
én 14 évesen egyedül jártam fel pestre suliba, egész napra. nem értem miért ne lehetne elengedni, ha tényleg nem csináltok semmi rosszat azzal a sráccal.... 1 óra buszozás nem olyan nagy szám, én nap mint nap többet utaztam....
2010. jún. 23. 21:16
 6/10 anonim ***** válasza:
Ha meleg vagy, városon belül és kívül is az lehetsz, ez a része szerintem tökéletesen lényegtelen. Amit nem értek meg, hogy ha ráér veled egy egész napot eltölteni valahol egy másik városban, akkor ugyan miért is nem ér rá ő utazni hozzád?? Ez nekem ezen a ponton sántít! Gondolkodj mielőtt utazol! L27
2010. jún. 24. 10:50
 7/10 anonim ***** válasza:

Én valamelyik nap úgy mentem le egy faluba barátnőmmel hogy kiírtam anyáméknak,hogy elmentem a lányokkal majd 8körül jövök.Azt nem tudták,hogy lementünk busszal a faluba.Aztán anyum kédezte és elmondtam neki,hogy ott voltunk,de apám nem tudja.Jobb is így,ha megtudná kioktatna...Bár érthet,biztos félt,mert meg volt beszélve egy fiúval,hogy találozunk,csak végül többen lettünk:)

De neked nem ezt ajánlom,mert olyan rossz érzés,hogy nem tudja,de most ennyivel később nem akarom elmondani,mert akkor meg azért is kapok:D

Szóval,ülj le velük és beszéljétek meg.Megegyezhetnétek,hogy ha úgy gondolják bármikor felhívhatnak,folyamatosan elérhető leszel (hacsak nem lesz térerő),így tudják kontrollálni,hogy minden rendben van.

15/L

2010. jún. 24. 12:36
 8/10 anonim ***** válasza:

Én elengednélek egypár feltétellel:

-Időre hazajössz (este 8 óra,negyed 9)

-Maximum 20 percet késhetsz (a busz is késhet ennyit,ráadásul,ha nem időben indul a busz,akkor te sem érsz haza időben)

-Ha nem tartod be,akkor választhatsz az alábbi büntetések közül:1 hétig nem mész sehova,vagy 1 hónapon keresztül semmi zsebpénzed nem lehet.

-Bármi baj van,hívj fel!

Azért engedném meg(érvelj ezzel a szüleidnek),mert te nem vagy homokos(hiszen tetszik egy lány)..ezzel a lánnyal nem tudnál addig összejönni?:S vagy bizonyítsd,hogy nem vagy homokos(ez csak a te érdekedben,hogy biztosítva legyél,hogy ne higyjék azt,h. azért mész el...)

Másrészt megbízok én akárkiben,ha meg csalódok,akkor még egy utolsó esélye van..

És ha azt is eljátssza,akkor finish..semmi utolsó esély..akármennyire könyörög.

Szerintem 1 óra az nem hosszú út..:)

2010. jún. 24. 15:39
 9/10 A kérdező kommentje:
És ha nem egyedül mennék, több esélyem lenne?
2010. jún. 24. 15:44
 10/10 anonim ***** válasza:
sokkal több. :)
2010. jún. 25. 07:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!