Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 10 és fél éves fiú gyermeket...

10 és fél éves fiú gyermeket elengednél jutalomkirándulásra 3 napra?

Figyelt kérdés

Nem táborozott még,Bakonyba mennének,apával nem értünk teljesen egyet.

Kisfiam menni szeretne.

2011. máj. 6. 10:06
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Hogyne, elég nagy már. Biztosan élvezni fogja.
2011. máj. 6. 10:07
 2/12 Tinker Bell ***** válasza:
100%

Persze! Biztosan lesznek mellette gyerekek és felnőttek is.

Nagyon jól fogja érezni magát! Tanul egy kis önállóságot is, hogy nem lesztek mindig ott mellette!

De persze ne a válaszolók alapján döntsetek, hanem mérlegeljétek a személyiségét és, hogy mennyire boldogulna nélkületek, mennyire anyás/apás.

2011. máj. 6. 10:12
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Ha a kissrác menni szeretne, én engedném, főleg, ha megérdemli, hogy mehessen. (Nem írtad, miért jutalomkirándulás.)

3 nap nem a világ, biztos élvezné. :)

2011. máj. 6. 10:12
 4/12 A kérdező kommentje:

Persze nem a válaszok alapján dontünk,csak kiváncsi voltam,hogy egy ekkora gyereket ti elengednétek-e.

Jó tanulmányi eredményéért és magatartásáért kapta.

Persze mennek az osztályából is.

Én szerintem is jól érezné magát,apa nem szeretné,ha menne.

2011. máj. 6. 10:33
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nyugodtan elengedhetitek, pláne hogyha mások is mennek az osztályából és gondolom, tanárok is lesznek ott, vagy akik vigyáznak rájuk.. :-)Ott sem eshet jobban baja, mint esetleg az utcán vagy játszótéren, és ha a jó magaviseletéért kapta, ennyit szerintem megérdemel... 10 évesen meg már nem ülhet anyu szoknyája mellett. Párod nem mondta, miért nem szeretné elengedni?
2011. máj. 6. 10:43
 6/12 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó,teljes mértékben igazad van,én is igy látom.

Párom kifogásai:

-Ő sem volt alsóban tobb napos kiránduláson.

-Nem fog tudni róla 3 napig.Erre mondtam,hogy ott a telefon.

-A legjobb érve,pedig,hogy egyszerűen nem.

Azt mondta dontsem el én,nem akarja,hogy ő miatta haragudjon a gyerek.

Szóval szerintem csak kifogásokat keres.

2011. máj. 6. 10:54
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is csak kifogásokat keres. Én 22 évesen jutottam el először a Balatonhoz, akkor a gyerekeimet ne vigyem, holott megtehetem? Csak mert én nem voltam? Eszembe nem jut ilyesmi. Had menjen az a gyerek, biztos jól fogja érezni magát, nem kisbaba már!
2011. máj. 6. 10:58
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Épp azért kellene a párodnak engednie, mert hogy ő nem volt, azért már a ti gyereketek se menjen?! Ez nem fair.. A válaszaiból kiderülve, szerintem vagy csak túlságosan félti, vagy tényleg csak kifogásokat keres.. Gondolom, megbíztok benne, akkor miért ne menne? A telefont már tényleg feltalálták.. :-)
2011. máj. 6. 11:04
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

"Gyermekeinket nem megvédeni kell az élet nehézségeitől, hanem megtanítani azok leküzdésére."

És ha mindezt ilyen kellemes formában kezdheti... butaság lenne nem elengedni! :) Fiú -ne üljön a szoknyádon/-tokon/, hadd menjen, hagy legyen nélkületek kicsit.

Tudom, hogy nehéz, de ne legyen ilyen önző a párod.

2011. máj. 6. 11:12
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Ez ebben a korban - szerintem - már nem is kellene, hogy ez kérdés legyen. Csak szereld fel kullancsriasztóval és előtte kúraszerűen szedje a B6 vitamint, meg persze zárt ruházat.
2011. máj. 6. 12:20
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!