Okozhat-e az Elevit sclerozis multiplex-et? A természetgyógyászom szerint igen, azt mondta, hogy hagyjam abba azonnal, ehelyet javasolta: New Life-ot. Mindkettőrő érdekelnek vélemények! Még a terhesség előtti időszakban vagyok.
Én nem hallottam még ezt,igaz a természetgyogyàsz is a sajàt javàt nézi,gondolom,ö természetgyogyàsz,ezért ö szereti a mégtermészetesebb dolgokat,vagy nem is tudom,de én a természetgyogyàszokat nem mindig kedvelem,pl.
Baràtnöm depresszios,többször felvàgta az ereit,neki màr pszichiàtriàra lenne szüksége,a gyogyàsz meg teàkat ajànlgatott neki.
Én szedem a vitamint(Elevit)
nem aggodom,hisz az Elevit csak egy összetett vitamin,persze te döntsd el mi neked a legjobb.
Ha akarod probàlkozz azzal amit a gyogyàszod ajànlott(Ma màr sokan nem is szednek terhesség alatt vitaminokat)
Én nem tudom,nekem furcsa amit irtàl,mindenesetre én maradok az Elevitnél
en nem szedtem elevitet, se gravidat, se ilyesmiket egeszen egyszeru oknal fogva: minden tablettat kihanytam.
hipp natalt ittam/iszom, az 98%ban természetes, egy kupaknyit kell inni, olyan, mint a kubu :D
szerintem eloszor is mutasd meg majd a nodokidnak/vedonodnek, hogy nezze meg mi van benne (nem ismerem a new lifeot, az elevitet mondta nekem is a nodoki, h az a leg elterjedtebb), de azt mondta a hipp is nagyon jó.
ami neked a legkevesebb mellekhatast okozza (igazabol mindenkinek mas jon be, es ez nem azt jelenti, h a vitamin jobb vagy rosszabb, hanem hogy mi vagyunk masok. van, akinek szekrekedest okoz az elevit, van aki hizik a gravidatol, van akinek a hipp natal nem jon be, es van, akinek nincs semmi baja tole ugye.. probald ki batran, es ha gond van, valts)
A természetgyógyászokkal kapcsolatban egy történet:
A párom nagyon rosszul volt, irány a doki, teljes kivizsgálás (belgyógyászati, szív- és érrendszer...), országosan és külföldön elismert orvosok nézték meg. Semmit nem találtak, sőt megdicsérték, hogy milyen jó fizikai állapotban van. Elmentünk természetgyógyászhoz, mert miért ne. Szerintem roncs a szíve, a veséje...
Hát ezek után nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!