Terhesseg eseten ez a mindjart megjon erzes nektek meddig tartott? (Mar akinek volt! ) Koszi elore is!
nekem 18. hétig megjön érzésem volt. Nekem ennyi tünetem volt. Ha vérzés nincs, sem barnás folyás akkor nincs semmi baj. Szedj Magne B-t, sokat segít.
Minden jót kívánok!!!
Koszi szepen a valaszokat es en is nagyon drukkolok Nektek !!!
Fel eve probalkozunk es azert nem mertek meg tesztelni, mert ha nem lesz pozi akkor megint csalodom es az faj :):):)
Szia!
Nekem kb. a 7. hétig volt nagyon megjön érzésem, aztán szerintem csak a massziv hányás miatt nem figyeltem rá, mindenesetre a 13. héttől megint nagyon durván előjött. De annyira, hogy a derekam majd leszakadt, pont, mint mensinél szokott. Kb. 1-2 hétig igy volt.Ijesztő érzés, kétségbe voltam esve.
Szerencsére azóta sem jött meg (kopp-kopp), és a Kisfiam lassan 8 hónapos :-)
11:57-es!
Koszi Neked is a valaszt es gratula a kisfiadhoz! Noljetek nagyot.
En meg nem teszteltem, de akkor meg remenykedhetek, mert meg nem jott meg :)
Sziasztok!
Remelem ti szerencsesebbek vagytok mint en, mert nekem elszallt ebben a honapban is a remeny, mert ma megjott a havim :(((((((((((((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!