Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 2,5 éves gyereket elengednél...

2,5 éves gyereket elengednél multiplex moziba 3D-s mesére?

Figyelt kérdés
A lányomat el akarják vinni a keresztszülők a Madagaszkár 3-ra a helyi plázába. Én nemet mondtam rá, erre mindenki lehurrogott, még a férjem is, mondván pedig hogy élvezné a gyerek. Én vagyok maradi, hogy szerintem kicsi ő még ilyen típusú mozihoz? Mi a véleményetek?
2012. jún. 14. 20:16
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:
Szia Liza30, kedves 20-ads válaszoló. Végül nem vitték el a lányomat a moziba. Helyette állatkerti állatsimogatás volt. Egyébként utánanéztem, és az ilyen típusú mozikban, mint pl egy plázai 3D-s mese, korlátozás van. 6 év alattiakat nem engednek be, tehát automatikusan meg is oldódott a kérdés. Egyébként az én lányom is simán végignéz egy másfél órás mesét. Dehát ez van, majd mehet még eleget moziba nagyobb korában, majd elvisszük ha kicsit nagyobb lesz. És hál'Istennek jó sok program létezik ilyen "kicsiknek" is.
2012. júl. 30. 00:29
 22/22 anonim ***** válasza:

Nem is azért, hogy megijed, de egyszerűen nem való kisgyerekeknek. Nem is biztos, hogy értené, azon túl, hogy nagy, színes állatok vannak benne. A poénokat még egy tízéves sem érti mindig ezekben az animációs filmekben.

Ennyi idős gyerekek, ha néznek is rajzfilmeket, 3D animációs filmeket, nekik valóakat nézzenek, olyanokat, amiket meg is értenek. Például a Kisvakond vagy a Csip-csup csodák.

2012. aug. 21. 10:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!