Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 2,5 éves gyereket elengednél...

2,5 éves gyereket elengednél multiplex moziba 3D-s mesére?

Figyelt kérdés
A lányomat el akarják vinni a keresztszülők a Madagaszkár 3-ra a helyi plázába. Én nemet mondtam rá, erre mindenki lehurrogott, még a férjem is, mondván pedig hogy élvezné a gyerek. Én vagyok maradi, hogy szerintem kicsi ő még ilyen típusú mozihoz? Mi a véleményetek?
2012. jún. 14. 20:16
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

biztos hogy nem engedném el

egyáltalán nem való neki még semmilyen mozi

olyan dolgoktól is meg tudnak ijedni, amire álmunkban nem gondolnánk

pl: RTL, ajánló, vígjáték! az egyik manus egy felfújt gumilábat tesz maga elé, a másik meg elkezdi csapkodni, mi, felnőttek tudjuk, hogy vígjáték, látjuk hogy egy gumiláb, kisfiam viszont mindezt nem vágta, és hosszú hónapokig emlegette ezt a jelenetet, hogy az egyik bácsi miért bántotta a másik lábát, és látszott rajta a félelem. Na azóta nem nézünk ajánlót se délben, se este.

Nagyon picik még, semmit nem tudnak a világról, nem neki való.

2012. jún. 14. 23:39
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
nem
2012. jún. 14. 23:42
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
nem, semmiképp nem, nagyon hangos, túl sok az inger, csak bezizzenne tőle a gyerek. ne engedd semmiképp szerintem se, nagyon kicsi még...
2012. jún. 15. 07:31
 14/22 anonim ***** válasza:
Szerintem még kicsi hozzá, a 3D-s film végére még nekem is elfárad a szemem...és tényleg nagyon hangos is a mozi.
2012. jún. 15. 12:48
 15/22 anonim ***** válasza:

Én nem mondanám, hogy "nem engedném", hanem sztem teljesen felesleges pénzkidobás. Nagy a valószínűsége, hogy kimenekül, ha nem is rögtön (4 éves ismerős gyerek már a reklámnál menekült), de tuti nem bírná végig.

Most vettem ki kölcsönzőből a Madagaszkárt a 3,5 évesemnek, nézegette, de egyáltalán nem érdekelte (túl pörgős a szöveg).

2012. jún. 15. 13:01
 16/22 anonim ***** válasza:

igazad van kicsi még az ilyen típusú mozihoz

én sem engedném!

2012. jún. 15. 14:05
 17/22 anonim válasza:
100%
Én azon is gondolkodom, hogy a 6 évesemet elvigyem-e rá. :) Ha már feltétlen szocializálni akarják ilyen korán a mozira, akkor valami kismoziban próbálkozzanak a keresztszülők a Bogyó és Babócával. :)
2012. jún. 15. 15:43
 18/22 anonim ***** válasza:
Na??? Kedves Kérdező! megmutattad nekik a válaszokat??? :-)
2012. jún. 15. 19:38
 19/22 anonim ***** válasza:

2,5 éves gyereknek valami egyszerűbb kéne szerintem, ha mindenféleképp el akarják vinni, egy micimackó vagy bogyó és babóca jobb lenne

egyébként én nem értem miért ne lehetne moziba vinni, ha nem tetszik a gyereknek kijöttök, ennyi

2012. jún. 18. 17:53
 20/22 Liza30 válasza:
Érdekelne, hogy végül elengedted-e a kislányodat és ha igen, hogy tetszett neki. Amúgy megleptek a szülők válaszai és az általánosítás, hogy azért mert az övé megijed, vagy nem bírja végig ülni akkor biztos minden kisgyerek így érez. Az én kisfiam (2 és fél éves) simán végigül itthon is egy másfél órás mesét, sőt kéri ha vége, hogy újra kapcsoljam be, csak hát nyilván le van szabályozva, hogy mennyit tévézhet. A Madagaszkár első részét egyenesen imádja. És nagyon sok poént értenek a gyerekek. Moziban is voltunk nemrég kipróbálni és nagyon élvezte, azóta is emlegeti és szeretne újra menni. Viszont a 3D-vel kapcsolatosan én is tanácstalan vagyok...főleg mert még felnőttek is panaszkodnak, hogy nem tudják élvezni, megfájdul a szemük, fejük..stb.
2012. júl. 29. 20:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!