2,5 éves gyereket elengednél multiplex moziba 3D-s mesére?
biztos hogy nem engedném el
egyáltalán nem való neki még semmilyen mozi
olyan dolgoktól is meg tudnak ijedni, amire álmunkban nem gondolnánk
pl: RTL, ajánló, vígjáték! az egyik manus egy felfújt gumilábat tesz maga elé, a másik meg elkezdi csapkodni, mi, felnőttek tudjuk, hogy vígjáték, látjuk hogy egy gumiláb, kisfiam viszont mindezt nem vágta, és hosszú hónapokig emlegette ezt a jelenetet, hogy az egyik bácsi miért bántotta a másik lábát, és látszott rajta a félelem. Na azóta nem nézünk ajánlót se délben, se este.
Nagyon picik még, semmit nem tudnak a világról, nem neki való.
Én nem mondanám, hogy "nem engedném", hanem sztem teljesen felesleges pénzkidobás. Nagy a valószínűsége, hogy kimenekül, ha nem is rögtön (4 éves ismerős gyerek már a reklámnál menekült), de tuti nem bírná végig.
Most vettem ki kölcsönzőből a Madagaszkárt a 3,5 évesemnek, nézegette, de egyáltalán nem érdekelte (túl pörgős a szöveg).
igazad van kicsi még az ilyen típusú mozihoz
én sem engedném!
2,5 éves gyereknek valami egyszerűbb kéne szerintem, ha mindenféleképp el akarják vinni, egy micimackó vagy bogyó és babóca jobb lenne
egyébként én nem értem miért ne lehetne moziba vinni, ha nem tetszik a gyereknek kijöttök, ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!