Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Rászólsz már önállóan étkező...

Rászólsz már önállóan étkező kisgyerekedre, hogyha evés KÖZBEN iszik?

Figyelt kérdés
Tehát ha nemcsak utána.
2012. jún. 24. 18:47
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
79%

Ugyanúgy mint én, ő is asztmában szenved, így mindig van kitéve neki innivaló, ha rájönne a köhögés (doki szerint a pipa még nem ajánlott ilyen fiatal korban, 3 éves). Amúgy eddig csak 1x volt rá példa, hogy emiatt ivott, d volt, hogy ivott evés közben is. Ha megszomjazik, miért ne ihasson?

22F

2012. jún. 25. 21:07
 32/36 anonim ***** válasza:
68%

Szégyelljétek nagyon magatokat, lepontoztatok, pedig csak annyit írtam, h nálunk nem szokás, és az oviban sem.

senkit nem minősítettem, nem alkottam véleményt, tényleg nagyon kiváncsi lennék, h kiknek szúrta a szemét a válaszom, és főleg, h miért.

Lehet ezt is lepontozni, látom, h pár embernek ez élvezetet jelent.

2012. jún. 26. 20:14
 33/36 anonim ***** válasza:
100%

én azt írtam, hogy sosem tiltanám meg, és engem is lepontoztak...:)

de kit érdekel....

2012. jún. 26. 21:19
 34/36 anonim ***** válasza:
100%

23.vagyok.

Kicsit felidegesített, hogy valaki(k) lepontoztak azért, mert választ adott néhány anyuka - tök mindegy, itatja vagy nem a gyermekét.

Ezért MINDENKIT felpontoztam!!

2012. jún. 26. 22:06
 35/36 anonim ***** válasza:
Igaz, nekem még nincs gyerekem, de emlékszem, hogy anyum azt tanította, hogy ne igyak evés közben. Szerencsére nem erőszakoskodott, és mindig kptam vizet, mert én víz nélkül képtelen vagyok enni, legyen szó akár levesről. :)
2012. jún. 27. 21:43
 36/36 anonim ***** válasza:
Nyugi, engem azért pontoztak le, mert nem KÉR a gyerek evés közben inni, pedig azt is odaírtam, hogy kapna, ha kérne. Majdnem öt éves már, elég világosan ki tudná fejezni, ha szomjas lenne :)
2012. jún. 27. 22:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!