Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 3 eves kisfiamat megcsipte...

3 eves kisfiamat megcsipte egy meh,500mg-os Calcimusc ampullabol mennyit szabad neki adni?

Figyelt kérdés
Felet egy kis vizben higitva ? A fullankot mar kiszedtem.
2012. jún. 24. 12:06
 1/8 anonim ***** válasza:
2-évesnek calcium sandos-ból (vízben oldódó) napi 2x negyedet lehet 3 évesnek felet ampulllát nemtudom de hátha ez segített.
2012. jún. 24. 12:31
 2/8 anonim ***** válasza:
Én mikor csalánkiütéses lett a gyerek, elvittem az ügyeletre, (tele lett az egész hasa háta, ott azt mondták, egy fél kalcium pezsgőtablettát itassak vele, és fenistil cseppet adjak!
2012. jún. 24. 12:32
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm, felet adtam be neki ! Feldagadt az ujja.
2012. jún. 24. 12:32
 4/8 anonim ***** válasza:
a calcimusc ampullából napi 2x fél ampulla kevés vízben,vagy amiben szívesen megissza.Borogasd is be neki,majd kenegesd fenistillel,mert jó pár napig viszketni fog.
2012. jún. 24. 12:34
 5/8 anonim ***** válasza:
Az én 3 éves fiamnak 2*1 ampulla Calcimuskot ajánlottak aznap, amikor megcsípte egy méhe.
2012. jún. 24. 12:54
 6/8 anonim ***** válasza:
Amikor megcsípte a méhecske, egy egészet kapott, mindig.
2012. jún. 24. 13:25
 7/8 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy már későn írok, de egy tuti bevált módszert tudok méhcsípésre! Egy vattát itass át ecettel és azt kösd rá a csípésre. Kiszívja a mérget, lelohasztja a duzzanatot. Egyébként jó szúnyogcsípésre is. Én eléggé érzékeny vagyok szúnyogcsípésre, se a Fenistil, se a calcimusc önmagában nem használ. De tizenéves gyerekként csípett meg méhecske és akkor anyukám ecettel kezelte, ami hatásos volt, azóta is ezt használom! :)

Jobbulást a babádnak!

2012. jún. 24. 20:44
 8/8 anonim ***** válasza:
2.5 éves kisfiam múltkor köhögésre már 3x fél calcimusc ampullát kapott, gondolom, akkor méhcsípésnél is mehet ennyi. Lehet kilóra is nézik, ő 14kg.
2012. jún. 24. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!