Rászólsz már önállóan étkező kisgyerekedre, hogyha evés KÖZBEN iszik?
Nem iszik közben, mi sem iszunk. Őszintén én arról nem hallottam még soha, h valaki evés közben inna.
Oviban sincs evés közben ivás, mikor délben megyek érte, látom, h az ebéd után viszik a poharakat a gyerekeknek.
Én is iszom evés közben, a fiam is, ha kér.
Nincs odarakva rögtön az innivaló a tányér mellé, de ha kéri, kap, függetlenül attól, hol trat az étkezésben.
Egyébként az én családomban nagyon vegyes a kép, mi anyukámmal a leveshez is iszunk vizet, de pl. nagynéném és nagypapám emiatt rengeteget cikiztek minket.
Nincs odakészítve, de ha kér természetesen rögtön adok neki inni. Én is iszom.
Sőt a bölcsiben is iszik evés közben. Kér, és nem mernek nem adni, mert már csináltam belőle cirkuszt, hogy a gyerek kiszáradással mehetett az ügyeletre, mert egész nap nem adtak neki inni a majd 40 fokban!
Szóval iszik evés közben, ahogy én is. Az apja nem iszik, csak evés után.
Úgy imádom ezt a pontozósdit!
Ki így, ki úgy!
De nem értem azoknál a szülőknél akik nem adnak evés közben a gyereknek innivalót, és a gyerek azt mondja hogy szomjas akkor sem ad neki? Csak akkor ha megette a kaját?
(Ne értsetek félre, szimplán csak kíváncsiság!:))
Én elszörnyülködtem a kérdés olvasása közben, gondolom van olyan, aki ezért rászól a gyerekére....
a válaszom NEM, sosem tiltanám meg, hogy igyon közben, én is szoktam.
Az egyik olyan anyuka vagyok, aki nem ad inni a gyerekének evés közben, és sikeresen 0-ra pontoztak ezért (bár nem érdekel).
Ha kérne, persze, hogy kapna, nem szólnék rá, mert iszik, nem is tiltanám meg, de mivel nálunk ez nem szokás, ezért nem is kér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!