Két és fél éves lányomat elvinné a nagymama ottaludni. Én aggódom túl?
A fiam is ennyi idős, most van a mamánál, igaz csak 4 napot, de még maradna:)
Egy próbát megér, beszéljetek gyakran telefonon, és mond meg a gyereknek, ha baj van, mondja meg mamának hívjon fel téged.
Első két nap telefonáltatott is a fiam, hogy anya küldjön puszit a bibijére, azóta csak kétszer beszélünk naponta, délelőtt, és este lefekvés előtt.
Szóval próbáljátok ki, ha a kicsi nem bírja, bármikor elhozhatjátok.
A fiam is 2,5 éves, és ő most megy majd 1 hétre a mamáékhoz, DE mi minden hónapban ott vagyunk egy hétvégét, és már volt is náluk egyedül 3-4 napot tavaly is.
Ha jól értem a lányod még nem volt a mamánál, csak mindig ő jött? Akkor megértem az aggodalmad, lehet én sem engedném egyből egy hétre, főleg úgy, hogy a mama viszi az "ismeretlenbe". Miért nem ti mentek, ti viszitek, maradtok vele is 2-3 napot, vagy hétvégét, és ha ok, megszokta, akkor maradhat....
Amikor mi először otthagytuk a fiam, sírva hagytam ott, másodjára már meg sem könnyeztem, tudtam, hogy jó kezekben van és ő is szeret ott lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!