Most így mi értelme van annak, hogy a nagymama vigyáz a gyerekre?
Mellesleg nem az anyósomról van szó:)
És hangsúlyozom, hogy ő kijelentette, hogy nem kell táppénzre mennem, ha beteg valamelyik gyerek, mert ő ellátja őket.
Én 4 órában megyek vissza, mert anyu fog vigyázni az ikreimre. Úgy beszéltük meg, hogy ha betegek lesznek, az orvoshoz menetel napjára veszek ki egy nap szabit, de amúgy ő mindent elintéz. Mondjuk az orrszívás két emberes munka nálunk, de majd kialakul.
Ha felveszik őket bölcsibe, akkor szeptembertől visszemennék teljes munkaidőbe, de ha betegek, akkor nagyi intézi őket. Iszonyú hálás vagyok.
A két elsőnek mondanám, hogy sajnos nem elég manapság, hogy visszamész dolgozni, nem is hiányozhatsz állandóan, mert a gyerek beteg, és én értem, hogy a kérdező emiatt csalódott.A megoldást nem tudom, próbáld anyukádat rábeszélni, hogy ebben is segítsen, mert Te hamar kívül találod magad a munkahelyeden, ha állandóan betegállományba kell menned a gyerekek miatt.
Szia fél évig nekemis volt gyesen anyukám a lányommal, ezalatt az idő alatt nem voltam jogosult táppénzre menni a gyerekkel, még a kórházba is anyukámat vették fel papíron, én meg szabin voltam.
tehát sajnos bunkón fogalmazok, meg kell "dolgoznia" a pénzért, vagyis igenis lássa el a beteg gyereket. Vagy ha nem hajlandó, akkor vedd vissza a GYESt, mert nincs annyi szabi a világon, amennyi egy beteg gyerekre elkölthető, főleg az elején.
Köszönöm a válaszokat!
A kedves pontozó bizottság elárulná, hogy miért lettek lepontozva a válaszolók?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!