Szerintetek van értelme ennek így?
Nincs pontos válasz erre, hiszen egyrészről jó, amit csinálsz, hiszen mégiscsak kap gyümölcsöt, ami mindenféleképpen jó az emésztésének, a szervezetének. Másrészről pedig nem helyes, hiszen az édes csokispuding minden nap, nem jó ötlet.
Én azt tenném, hogy megpróbálnám az arányokat fokozatosan módosítani. Mivel megszokta már ezt az ízt, nem lesz könnyű dolgod, mondjuk hetente változtathatsz egy kicsit, egyre több gyümölcsöt beletéve.
Vagy próbáld meg más módon, pl. joghurttorta tetején lehet barack, vagy meggy, vagy túrókrémet készítve is belecsempészhetsz néhány gyümölcsöt.
Hát, tényleg nem túl jó így szerintem.
Az én alig idősebb fiam sem szereti a gyümölcsöt, viszont sok zöldségfélét igen. Ezért inkább káposztát, uborkát, répát adok neki rágcsálni. A lányod ezeket sem szereti?
A zöldségeket úgy ahogy eszik kajába, de minimálisat, ami nem nagyon elég. Meg az is időszakos, hol eszi, hol nem.
Szerintem undorodik a nyers gyümölcstől, zöldségtől, az állaguktól, mert nedves, kemény vagy szaftos. Nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!